krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Chyba fazz.pl leży i wszystkie jego strony też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Niestety, też zauważyłem. Czyżby kolejny koniec mojej pięknej przygody z darmowym hostingiem? Żądanie polecenia ping nie może znaleźć hosta www.fazz.pl. Sprawdź nazwę i ponów próbę. Czyżby się zwinęli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 nie opłacili serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 nie opłacili serwera Dobrze, że miałem backup. Doświadczenia z darmowymi hostingami (szczególnie z tymi kuszącymi sloganami typu "bez reklam", a w dodatku szybko chodzącymi) uczą robienia backupów kilka razy dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 leży ... dla spragnionych darmowego hostingu jest jeszcze www.pdg.pl działają minimalnie dłużej niż fazz (coś ponad miesiąc ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Ja ostatnio testuje http://www.unl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Ja ostatnio testuje http://www.unl.pl Nie działa mi adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Może masz problemy z łączem, u mnie śmiga bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Ja ostatnio testuje http://www.unl.pl wink.gif BOSS dzięki, wiesz o co chodzi Odnośnie FAZZ.pl to u mnie śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Może masz problemy z łączem, u mnie śmiga bez problemu. Teraz już działa - pewnie też leżało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Prohost dziwisz się? Przecież BOSS pisał, że on to właśnie testuje : ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Prohost dziwisz się? Przecież BOSS pisał, że on to właśnie testuje : ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 leży ... dla spragnionych darmowego hostingu jest jeszcze www.pdg.pl działają minimalnie dłużej niż fazz (coś ponad miesiąc ) Tyle, że pdg dziś w przeciągu 30 minut miało już dwie kilkuminutowe przerwy, więc... nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Tyle, że pdg dziś w przeciągu 30 minut miało już dwie kilkuminutowe przerwy, więc... nie warto. mad.gif Nie przesadzasz? Ludzie zakładają konta jak szaleni to apache jak szalone się restartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 hehe, raczej reloaduje Swoja drogą, czego wymagać od darmowych hostingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Malu no ok, ale to też troche trwa... jeszcze przy tylu virtualhostach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Widzę, że pad fazza znów się powtórzył. Dziwne rzeczy tam się dzieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 "Serwis Fazz.pl jest niedostępny z powodu awarii niezależnej od nas, aktualnie trwa odzysykiwanie kopii zapasowych. Serwis prawdopodobnie będzie dostępny dopiero za tydzień. Przepraszamy za utrudnienia." game over . RIP † Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 RIP na tydzień? To przecież darmowy hosting, więc po co mają się spieszyć (). Gwarantują oni w ogóle jakieś uptime? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 To przecież darmowy hosting, więc po co mają się spieszyć (). Gwarantują oni w ogóle jakieś uptime? Uptime na darmowym serwie? O czym ty mówisz? BTW A na testowanym przez Bossa hostingu wstrzymano rejestrację... do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 No cóż.. po tym haśle: Miałem nadzieje że coś gwarantują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 BTW A na testowanym przez Bossa hostingu wstrzymano rejestrację... do jutra. Hehe to nie moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Hehe to nie moja wina Mhm. Przyznaj się czym tak obciążyłeś hosting, że musieli zmienić maszynę? Swoją drogę zastanawiam się, czy pdg i unl, to nie jedno i to samo. I jeden i drugi hosting mają wstrzymaną rejestrację do jutra... Przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Unl daje radę, loady bardzo niskie, czasy generacji skryptów rewelacyjne. Albo mają aż takie solidne maszyny albo tak mało ludzi na nich póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 To jutro zarejestruje konto, zobaczę jak tam z zabezpieczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach