www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Co o tym myślicie? Bo mnie się wydaję, że grupa allegro od jakiegoś czasu stara się "zrobić" kolejny portal, który przyjmie się i będzie zarabił tak jak allegro.pl, Czytałem wypowiedzi ludzi na tym cokupić i poprostu buty spadają, raj dla 13-latków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lazy 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Co o tym myślicie? Bo mnie się wydaję, że grupa allegro od jakiegoś czasu stara się "zrobić" kolejny portal, który przyjmie się i będzie zarabił tak jak allegro.pl, Czytałem wypowiedzi ludzi na tym cokupić i poprostu buty spadają, raj dla 13-latków. cytacik "gdyby nie ślizga obudowa" niezłe, prawie jak bash.org ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 A tu opinia o 8800GT: Zwalona karta Nie będe tolerował takiej dużej oceny dla takiej zwalonej karty. Zamiast tej kupcie sobie Radeona 4850, 3850 albo 3870. POLECAM 4850 Nie ma to jak opiniotwórcza społeczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 No ale odwiedzalność jest Więc zaraz napchają serwis reklamami i będą mieć z tego kaskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Kazdy od czegos zaczynal.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 bojkotuje oficjalnie ten serwis... brak w nim działu serwery... i gdzie ja mam pochwalić swoje 380-tki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 bojkotuje oficjalnie ten serwis... brak w nim działu serwery...i gdzie ja mam pochwalić swoje 380-tki? Bell to już masz pomysł na kolejny portal opiniotwórczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Juz wiem dlaczego maja duzo komentarzy: http://cokupic.pl/konkurs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach