kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Witam Ogłaszam ze wlasnie gugle zaktualizowalo PR ja osobiscie odnioslem same awanse z PR3 na PR4 a druga domena z PR N/A na PR 3 czekam jeszcze na odswiezenie dwoch pozostalych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 U mnie bez zmian :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Heh, rzeczywiście, skoczyło z 2 na 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 A na jakich stronach sprawdzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 A na jakich stronach sprawdzacie? tutaj masz dobry wskaznik na all DC http://www.mypagerank.net/service_googledcc_index Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 u mnie zadna ze stron nie zyskala ani nie stracila wszystkie maja pr 3 albo 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 U mnie wszędzie N/A, ale cóż - domenę posiadam od niedawna, więc dopiero, co jest promowana. Czekam na kolejną aktualizację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 Serwis z 3 na 4, forum z 2 na 3. Inne subdomeny z N/A albo 0 wskoczyły na 2. Taki update PR to zawsze może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 U mnie z PR=2 na PR=4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubutm 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 Mnie tylko podnieśli PR na forum z 1 na 3 serwis stał tak jak stoi na 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 Byłem na urlopie zla z N/A na PR3 mi skoczyła ważna dla mnie domena. Ostatnio miałem degradację wiec wydaj mi się ze coś się zmieniło w podejściu do PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 Tak swoją droga, to co jaki czas jest aktualizacja PR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 Tak swoją droga, to co jaki czas jest aktualizacja PR? To to tylko gugle wie ostatnio byla koncem kwietnia B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 No to jak "przykozacze" i wam powiem, że PR wzrósł mi z 0 na 4 Aż uwierzyć nie mogę w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach