mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Pewnien pan podpierdzielil mi stronke I teraz ja sprzedaje na allegro... Moge cos z tym zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Jak "podpierdzilił" Zresztą sam prowadziłeś nie legalną działalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 link forum mnie rozwalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Moge cos z tym zrobic ? Zgłaszaj do Allegro przez: http://www.allegro.pl/contact/contact.php Przecież to dokładnie widać, że strona jest "kradziona" Teleportem Pro. Vide rozszerzenia plików (.php.htm) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Jest to przywłaszczenie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Ok dziękuje. A co do tego ze prowadziłem nie legalna działalność nie prowadziłem jej ! Strona została stworzona na sprzedaż... A to nie jest nie legalna działalność raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach