Nestl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Witam serdecznie! Czy kupujac dedyka w ovh dostanę bazę mysql 5 oraz php 5? Jaki najlepiej soft wziąść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Zalezy co sobie zainstalujesz. OVH daje tylko sprzet a reszta to twoja rola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nestl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Direct admin ma mysql 5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Direct admin ma mysql 5? Tak ma, można wybrać 4 lub 5. Podobnie jest z PHP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Witam. Jeżeli zakupisz Dedykowany serwer w OVH i chcesz kupić Licencje na DirectAdmin to zapraszam do nas. Instalacjha Gratis. http://activhost.pl/index.php?go=licencje Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Witam.Jeżeli zakupisz Dedykowany serwer w OVH i chcesz kupić Licencje na DirectAdmin to zapraszam do nas. Instalacjha Gratis. http://activhost.pl/index.php?go=licencje Pozdrawiam Hehe nie spamuj Ja mam taniej i się nie chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Ja osobiście radziłbym wprowadzić zakaz dawania swoich ofert w cudzym temacie, jest od tego odpowiedni dział. Można przecież wysłać PW ze swoją ofertą,a mnie osobiście odrzuca czytanie tak zaśmieconego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Można przecież wysłać PW ze swoją ofertą,a mnie osobiście odrzuca czytanie tak zaśmieconego forum. Mnie to już zastanawia od dłuższego czasu... Po co robić ten śmietnik, skoro można na PW nie tylko przesyłać oferty, ale także odpowiadać na wszystkie pytania z nią związane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach