jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Witam. Logów wam zbytnio nie pokaże bo tam nic nie ma i nie widać o tym błędzie ; ) Chodzi o to, że jak przeniosłem się do ovh na XXL + opcja RAID to od 2-3 dni występuje jakiś dziwny problem, z którym nie mogę sobie poradzić ; ) Chodzi o to, że serwer działa ładnie itd. A nagle czasem, zaczyna gubić pakiety na samym serwerze.. na wysłanych 50 pakietów dojdzie tylko ~~15... Max obciążenie łącza z mojej strony to jest ~~3 Mbps w godzinach szczytu... Spotkał się ktoś z takim dziwactwem kiedyś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 Pewnie, tzw obciazenie lacz Jak bedziesz miec taki ping, to walnij mtr`a i podrzuc logi ovh, na pewno cos wymysla. Pewnie ktos sobie zjada mnustwo transferu i zapewne to jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Chociaz sprawdz tez na prace.ovh.pl, zobacz w ktorej szafie jestes i moze cos tam kombinuja od paru dni :-) Osobiscie nie mam takich problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2008 hmmm... sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach