dusker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Cześć, słuchajcie troche offtopicowo ale w sumie od tego jest Piaskownica. Poszukuję skryptu, najlepiej opensource, który podlinkowuje filmy z Youtube. Najlepiej zeby działał podobnie jak youtube w sensie zarządzania userami - uzytkownik ma swoj profil, moze dodawac linki z youtube. jesli ktos moze mnie nakierowac na cos podobnego to bede bardzo wdzieczny pozdr pt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Drupal? Joomla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 @lukaschemp: a jest jakis plugin/mod ktory oferuje ta funkcjonalnosc na zasadzie out of box? chodzi mi generalnie o cos takiego: http://allegro.pl/item400299403_skrypt_fil..._najnowszy.html zeby bylo wiadomo: filmiki beda trzymane na youtube, na stronie u mnie bedzia tylko embeedowane (ladnie spolszczone slowo:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach