lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 Zajmuję się administracją i konfiguracją serwerów opartych o system Linux/Unix. Posiadam kilkuletnie doświadczenie jako administrator, które jest udokumentowane. Na życzenie przedstawię CV oraz świadectwa prac czy też umowy. Podejmę każdego rodzaju zlecenie z zakresu wdrożenia, administracji lub konfiguracji na serwerach Linux/Unix. Typ pracy: zdalna Znajomość protokołów: TCP/IP, HTTP, FTP, SMTP, DNS, SNMP, VPN, DHCP Preferowane systemy: Debian, CentOS, Fedora, Gentoo, FreeBSD Znajomość oprogramowania hostingowego cPanel/WHM i DirectAdmin. Mam możliwość wystawienia faktury VAT. Najchętniej podejmę stałą współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 Projekty programistyczne z zakresu tworzenia stron internetowych oraz bazodanowe - PHP, HTML, JavaScript, AJAX, CSS, XML - również można do mnie zgłaszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Administracja - specjalna promocja dla osób które podejmą stałą współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotNow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Korzystałem z usług tego Pana i mogę polecić w 100% Nie mam żadnych zastrzeżeń, człowiek zna się na rzeczy wszystko poszło szybko i sprawnie, miły kontakt jeszcze raz polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach