jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2008 Hi, Dostaje dziwny błąd z wysyłanej poczty (tylko gmail) na skrzynkę w o2 (tylko tą..): This is the Postfix program at host rekin18.go2.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program <[email="nikon18b@nowy.go2.pl"]xxXxxx1234@nowy.go2.pl[/email]> (expanded from <[email="nikon18b@nowy.go2.pl"]xxXxxx1234@nowy.go2.pl[/email]>): host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 556 Filter reject (in reply to end of DATA command) Czy to nie jest może błąd spowodowany, że ktoś dodał mnie do black listy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2008 556 Filter reject Wygląda właśnie na jakiś filtr/blackliste, podobnie sądzi źródło z google ;-) http://www.google.com/support/forum/thread...ofile%26hl%3Dpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2008 ehhe... jednak koleżanka napisała.. Bo ja w sumie dowiadywałem się i szukałem dla niej w google (tego mi nie znalazło wcześniej) ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach