MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2008 Na dniach będę przenosił serwer. Przy okazji chcę zmienić panel z PLESK na DA lub ispcp Omega. Niestety nie znalazłem jeszcze żadnego automatu do migracji na Omegę. Może ktoś z Was przeprowadzał już migrację na inny serwer/panel i znalazł gotowe skrypty? Z góry dzięki za pomoc i wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2008 Hmmm nie ma publicznie udostępnionego automatu/skryptu. Wątpliwe, że ktoś ma, ja ostatnio kilka domen ręcznie przenosiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2008 Migracja z Pleska do DA/ispCP Omega automatycznie nie jest możliwa. Działających konwerterów backupów kont niestety brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Dzięki, znacie może jakiś sposób na takie przeniesienie kont, aby pozostały stare hasła. Muszę przenieść dosłownie parę kont ftp i mail. Chciałbym aby hasła oraz wiadomości e-mail zostały przeniesione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach