Zawi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Witam, co jakiś czas przy próbie dostania się do phpmyadmina wyskakuje mi następujący błąd: Błąd zapytanie SQL: SHOW CHARACTER SET; MySQL zwrócił komunikat: #5 - Out of memory (Needed 1677360 bytes) Nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzic. Gdzies na zagranicznych forach znalazłem szczątki informacji, że może być to spowodowane za małym przypisaniem cache do skryptu czy cos takiego. Spotkał się może ktoś z takim błędem i wie jak to naprawić? Baza mysql do której chcę sie dostać jest naprawdę niewielka 10-20kb. Z góry dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Zoptymalizuj i napraw ją przed edycją, może pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Skrypt wykracza poza granice pamięci ustawiona w php.ini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarpan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 Serwer bazy ma za mało pamięci lub miejsca na dysku. Sprawdź w logach mysql-a lub zgłoś adminowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2008 a wiecie może na szybko która to jest linika w php.ini? znaczy jak nazywa się to gdzie mam zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarpan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2008 Komunikat o braku pamięci pochodzi od bazy mysql a nie od phpa. W tym wypadku zmiana przydziału pamięci w php.ini nic nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach