yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Znowu coś w livenet się dzieje. Strona główna stoi, ale dedyki u nich już tak nie bardzo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Mam to samo w tej chwili ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 webh.pl tez lezy i kwiczy Ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Ja również. Ciekawe co tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Mam to samo w tej chwili ... Dzwoniłem, ale oczywiście nikt nie odbiera. Napisałem SMS'a no to czekam na reakcje ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Bez urazy ale masz nadzieje ze uzyskasz odpowiedz na SMS? Ja tez sie nie moge dodzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNameNow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 niektore serwy dzialaja ale intryguje mnie jedno livenet ma 4 dostawcow neta razem 3,4gbs z tego od exatela tylko 0.4gb to jak to mozliwe ze taka snie wielka strata i wszystko ostatnio padlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Bez urazy ale masz nadzieje ze uzyskasz odpowiedz na SMS? Ja tez sie nie moge dodzwonic Nie liczę na odpowiedź, ale na to że ktoś się dowie że coś się dzieje. No taka cicha nadzieja ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Ciekawe co tym razem, byly juz problemy z zasilaniem, z bezpiecznikami itp. BTW. Ciekawe czy down czy tylko odciete od sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Ciekawe co tym razem, byly juz problemy z zasilaniem, z bezpiecznikami itp. BTW. Ciekawe czy down czy tylko odciete od sieci Był też ddos (jakieś 2-3 tyg temu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 I uszkodzone swiatlowody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 I uszkodzone swiatlowody Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to opinie szargają sobie firmy, które u nich wykupują usługi, a nie oni sami :/ Dobrze że weekend jest, to przynajmniej mało który klient zauważy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNameNow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 najgorsze jest w tym wszystkim to ze strona livenetu pada ostatnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Wlasnie u mnie dla tego, ze jest weekend to juz mam straty, telefony itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Znowu coś w livenet się dzieje. Strona główna stoi, ale dedyki u nich już tak nie bardzo :/ UPDATE - Livenet.pl też już jest down. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 UPS im padl pewnie dla tego ich strona padla troszke pozniej od naszych maszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Chyba im wszystko padło, gdzie oni maja ta serverownie? Bo coś mi sie obiło, że niedaleko katowic, a tu przed chwila niezła burza była i chwilowe pady sieci elektrycznej. Mogli by szybko sie z tym uwinąć, bo zacząłem coś robić przy mojej www, a tu pad... Pozdrawiam Andrzej Erenc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesado2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 W Sosnowcu jest LiveNet u mnie tez dwa serwery dedykowane leza, i zaden nie odpowiada, moze podlaczaja BGP4 i nowych operatorow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Ja bym stawiał na burze, znowu pewno linie energetyczne pozrywało i im UPSy padły, a agregatu nie maja po za drogi ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Gdzies byl temat na temat agregatu, jednak nie pamietam czy wkoncu go maja czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 na forum, jak i na ich stronie pisali że maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesado2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Z tego co wiem to w piatek mieli cos tam przestawiac i nowych operator i bgp4 podlaczac, moze to robia teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 wątpię bo dostalibyśmy jakąś informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesado2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Z tego co wiem nad Sosnowcem jest masakryczna burza. "Duży ośrodek burzowy w okolicy Sosnowca i Dąbrowy Górn. od strony Krakowa wygląda ciekawie..." "Nad Sosnowcem dość ciekawie (dla niektórych nieciekawie). Ciemno, wyładowania, grzmi. Od Strony Czeladzi i od Strony Katowic. Wygląda, że 2 ośrodki burzowe." by forum łowcy burz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 http://www.pogodynka.pl/burze.php to ciekawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach