Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 http://www.pl-ix.pl/pl/member Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Ale przeciez tak samo jak err, mam nowe lacze i tez jestem podpiety podobno do pl-ix via sitel na nowym ip, a serwer nie odpowiada. Nie mowiac o starym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 jeszcze musisz mieć łącze od operatora który jest w PL-IX. Ja jestem na starym ip jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Ale korzystasz z innego operatora niż err. Listę użytkowników którzy są wpici do PL-IX dałem przecież powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 mi nie tyrało.. a niby dialog 'obsługują' ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Exatel juz działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Czy tylko mi dedyk lezy od rana czy ktos tez nie moze sie poalczyc z serwerem swoim dedykowanym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Strona livenet.pl działa, więc pewnie to tylko awaria Twojego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReXoR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Mój też nie działa od rana ;/ Pierwszy taki przypadek :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 moj dziala, dzialal i mam nadzieje ze bedzie dzialac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 ReXoR, wyślij PW z IP lub nr serwera, ogólnie takie sprawy należny zgłaszać np. mail bok@livenet.pl Wszystko działa nessado miał tylko problem z Windows. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Http error:Unix.Unix_error(_, "check_connect", "xxxx:80:No route to host") First error was detected at 2008-08-29 09:10:06 Były rano problemy z łączem około 10-15min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 ReXoR, wyślij PW z IP lub nr serwera, ogólnie takie sprawy należny zgłaszać np. mail bok@livenet.pl Wszystko działa nessado miał tylko problem z Windows. Tak, a teraz ledwo mi serwer chodzi, laguje + vnc chodzi jak muł, lacza to prawie nie ma ze tak powiem, napisalem juz do boklivenet mysle, ze szybka naprawia usterke kurcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 VNC na windowsie ? Terminala używaj, działa o niebo lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 jeden ciul chodzilo pieknie a teraz jeden lag, nawet puliptu przyslac nie moze obrazu bo tak laguje tylko czarny ekran. czekam na pomoc grzeska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Zgodzę się z tym, że w ostatnich dniach (konkretnie 4-5 dni) na łączach są potężne packetloss'y - średnio - 10% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Najlepsze ze puszczam test to uploadu mi nie wykrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 hm, ja mam tam serwerek gry i gracze nie narzekają na pingi/losty/cokolwiek, więc u mnie jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 To jest jakos iancej podpiety u nich, bo juz nie tylko ja mam ten problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 problem z exatelem jest (tpsa, zagranica) prędkość to 6KB/s aktualnie lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Dokladnie cos na lczach u mnie nawet uploadu serwer nie pokazuje a download to kilka kilo. Dalem boklivenet wyniki testow to mowili ze sa slabe. a jak widac sa prawdziwe i tak jak err mam po kilka kilo przepustowosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 A bok odpisuje w tych godzinach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Chyba śnisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Były problemy z łączem dla adresów IP 91.204.16X.XXX Sprzęt został już wymieniony proszę sprawdzić, w przypadku problemów proszę o kontakt pod adresem bok@livenet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach