krysto123 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 znowu off Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Leży, czy tylko u mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Leży, strona livenet.pl również. Zapewne prądu zabrakło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 potwierdzam. moj vps z vps4u.pl takze lezy, serwer mają w livenet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Kurde serwer tak samo w livnecie leży mi od dobrej ponad godziny, niedługo będzie 2 godziny. W taką porę kiedy akurat najbardziej serwer mi potrzebny ... "wkręcać te korki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 A tak wczoraj chwaliłem do znajomego że uptime ponad 30 dni... edit: Mój dedyk już działa, coś z łączem było nie tak, bo uptime bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1oBuZ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 k*wa to jakaś wielka kpina serwery leżą już od 1,5h i żadnego kontaktu z livenet! Przepraszam za wulgaryzmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 działa juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 macie okazje odpocząć i wyspać się, kolejny pad będzie za pół roku to zbierajcie siły PS 1oBuZ po co się gorączkujesz ? przecież widać że wszystko leży więc pewnie coś robią, pewnie czasem dłużej prądu lub wody nie masz i żyjesz edit: no to po spaniu, już działa, KSK mnie uprzedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 k*wa to jakaś wielka kpina serwery leżą już od 1,5h i żadnego kontaktu z livenet! Przepraszam za wulgaryzmy... Co ty wymagasz za ta cene? Jak nie chcesz uzywasz w przyszlosci wulgaryzmow, przejdz do innego isp... za ta cene i tak jest niebo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 support vps4u pisał o awarii sieci w serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 kolejny pad będzie za pół roku to zbierajcie siły Troszkę szybciej. Teraz średnio to 45 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cdmar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Na obecną chwilę znów leży, bynajmniej z łącza Netii. Z innych podobno działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Chyba wstał. Ostatnio często mają pady w nocy. @Cdmar, piękny avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 działa wam serwer ? coś długo już nie loto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 działa wam serwer ? coś długo już nie loto Pada co jakiś czas, to pewnie ten pył wulkaniczny zapycha im porty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Mój teraz własnie wstał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Sa jakies dziwne problemy z siecia, co jakis czas pakiety gina, z tego co wiem LN sie tym zajmuje Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Ktoś wie coś więcej o dzisiejszej awarii ? Od 19 praktycznie serwer pyka raz jest raz niema, a jak jest to laga łapie .. teraz coś niby działa ... Kurde chyba trzeba zmieniać serwerownie tak nie może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Sa jakies dziwne problemy z siecia, co jakis czas pakiety gina, z tego co wiem LN sie tym zajmuje Pozdrawiam, TG @Up tutaj pan Tomek napisał co i jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Pada co jakiś czas, to pewnie ten pył wulkaniczny zapycha im porty no niestety też chyba będę musiał zwrócić się do rządu Islandii o rekompensatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 działają wam serwery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrutek 12 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Padło zasilanie chyba, bo u mnie o 20:05 w logach widzę, że się dedyk zaczął podnosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 jeżeli zasilanie to nie całe, u mnie 2 serwery padły ale już chodzą, z tym to niestety 3 raz dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrutek 12 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Akurat byłem zajęty, ale mój raczej był niedostępny przez bardzo krótki czas. Zdarzyło się to dzisiaj tylko raz. Innego pomysłu niż zasilanie na to, że serwery padają, nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach