xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 btw. pingi zmalały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Firefox can't establish a connection to the server at livenet.pl xD Tak zmalały że aż na -2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
files 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 PADL Własnie LN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 można wiedzieć files o czym mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
files 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 padała siec livenetu nie odpowiadał zaden server LN juz jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 jestem od 12 zalogowany via ssh i nie rozłączyło mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Sporo jest tych krótkich padów, i jak by pisać o nich ciągle tutaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Leży i kwiczy od 18:26 Dedyk i strona livenetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Działa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Leży i kwiczy od 18:26 Dedyk i strona livenetu u mnie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArekJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Mi też nie śmiga mój dedyk, może coś z łączem, śnieg pada, może zerwało im coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Chyba jakaś grubsza awaria, bo mój dedyk również nie pinguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 awaria światłowodu, u mnie połowa chodzi, połowa leży edycja: już wszystkie chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Od 14:40 to samo Połowa leży, połowa działa. Może jakiś router się wiesza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 kwiczy jak by go zażynali, wątpię by łączę, ponieważ uptime był zerowany, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Raczej kolejne braki zasilania. A podobno miał być agregat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Już działa. Nadal nie wszystko działa, cieżko taką czkawkę nazwać działaniem Pozdr. TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Akurat u Ciebie mi VPS już działa Od 20 minut. No tak niektore maszyny nie zanotowy problemów, inne leżą od początku Pozdr TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 i ta ich automat, który sam CIe rozłącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 i ta ich automat, który sam CIe rozłącza Chyba serwery, kurde to co sie dzisiaj dzieje to jakas masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Może im korki wybija i pół serwerów leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 Może im korki wybija i pół serwerów leży. Musiało dzisiaj, akurat w tomasza No mam nadzieje ze w 30 mint sie chlopaki uporają Pozdr. TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 i łącze też, bo po nastepnym rozłączeniu i połączeniu uptime bez zmian, lecz mrtg ping pogazuje loss 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 I znowu pad zasilania: Czas pracy 8 minut Nie wiem czy to nie wina dedyka, bo jedna nasza maszyna "po liventowych" awariach, gdzie wszystko powinno byc ok notowala restarty, szybko wymienili zasilacz i powinno być już stabilnie Pozdr TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Nie wiem czy to nie wina dedyka, bo jedna nasza maszyna "po liventowych" awariach, gdzie wszystko powinno byc ok notowala restarty, szybko wymienili zasilacz i powinno być już stabilnie Pozdr TG Raczej nie LN host543:~# uptime 01:43:13 up 5:53, 2 users, load average: 0.04, 0.02, 0.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach