krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Witam kupiłem serwer i skonfigurowałem dlatego chcę prosić was abyście przetestowali go. Pozd względem szybkości itp. panel który zainstalowałem to ispCP PL. na serwerze jest PHP 5 oraz MySQL 5. jeśli ktoś jest chętny to proszę wysyłać danę na pw. Parametry Kont 1GB przestrzeni 10Gb transferu 5baz MySQL P.S sory za spam proszę o usunięcie posta z tamtego działu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Witam kupiłem serwer i skonfigurowałem dlatego chcę prosić was abyście przetestowali go. Pozd względem szybkości itp. panel który zainstalowałem to ispCP PL. na serwerze jest PHP 5 oraz MySQL 5. jeśli ktoś jest chętny to proszę wysyłać danę na pw. Parametry Kont 1GB przestrzeni 10Gb transferu 5baz MySQL P.S sory za spam proszę o usunięcie posta z tamtego działu Gdzie serwer? I na ile test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 najlepiej daj ipka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 i nie spamuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Gdzie serwer? I na ile test? Serwer w PL test na 1 m/c jeśli się spodoba mozna zostać na dłużej za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Serwer w PL test na 1 m/c jeśli się spodoba mozna zostać na dłużej za free Mogę poprosić pod mała klanową stronke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Serwer w IWACOM'ie (Łódź). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach