kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Witam niedawno zaczelem robic stronke w php css, mam problem przy wyswietleniu jej w Firefox, dokladnie chodzi o lewe menu. w IE jest wszystko ok, a gdy odpalam w firefox menu jest jakies rozciagniete tu link www.chrobryglogow.eu , czy ktos wie jak temu zaradzic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Polecam Firefox3 + Firebug. A co do sedna problemu, dodaj w arkuszu stylów coś takiego: p {margin: 0;} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Dziękuje podziałalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 I pamiętaj że zawsze jak coś jest dobrze w IE a sypie się w innych to na 1000% zrobiłeś błąd w kodzie A jakim cudem to działa to ja nie wiem. Failed validation, 634 Errors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Ja pierdziu, rozumiem być początkującym no ale żeby zamykać w kodzie po parę razy znacznik html i później otwierać go na nowo z całą sekcją meta włącznie... już o reszcie kodu nie mówiąc ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 No dobra ludzie ja zaczelem sie tym bawic dokladnie 3 dni temu wiec po co takie docinki ? rozumiem wy piszecie juz jakis czas nie wnikam ale jak juz wspomnialem ja dopiero zaczynam , i samym sukcesem dla mnie jest to ze juz odstawie na bok php-fusiony i inne darmowe badziewia poczytam naucze sie po ta sa tutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Przecież nikt nikomu nie docina, tylko wymienił ci błędy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach