Lizard 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Witam, zlecę konfigurację serwera na Debian Etch. Do zadań administratora należało by: - zabezpieczenie serwera - instalacja aplikacji monitorujących (ruch, load, podejrzane dzialania) - skonfigurowanie directadmina pod ssl Najlepiej ktoś z Katowic, chociaż niekoniecznie - interesują mnie tylko konkretne osoby więc mile widziane jakieś referencję. Oferty proszę na PW. Jeśli ktoś może kogoś polecić to również proszę o namiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Chętnie podejmiemy się tej pracy - jesteśmy firmą hostingową, pracujemy na centosie i debianie w współpracy z directadminem. Myślę, że doświadczenie wystarczające aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Mamy kilkadziesiąt serwerów Klienckich. Wszystko da się zrobić, co chcesz. Jeżeli jesteś zainteresowany, abyśmy przedstawili Ci szczegółową ofertę daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Zapomniałem napisać, że interesuje mnie również optymalizacja konfiguracji serwera. Michalt, odezwę się zaraz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach