sorael 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Witam... Mam powazny problem z hostingami. Forum nie dziala prawidlowo poniewaz czesto jest blokowane przez przekroczenie liczby zapytan. Posiadalem hosting az.pl -wedlug mnie bardzo slaby ... czeste awarie forum , postanowilem zmienic na duzo lepszy i stabilniejszy. Osoby ktore znaja sie w przynajmniej w jakims stopniu doradzily mi nazwe.pl . Jednak rowniez jak poprzednik az.pl jest niewystarczajaca. Codziennie forum jest blokowane na godz. z powodu duzej ilosci zapytan. Byc moze to wina shoutboxa ktory jest w bardzo duzym stopniu wykorzystywany. Chcialbym sie zwrocic z prosba do osob ktore mially podobny problem lub ktore sie znaja.. o doradzenie w wybraniu hositngu... nie chce po raz kolejny wyrzucac pieniedzy w bloto. pozdrawiam moze byc drozszy ale porzadny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 A forum to php by przemo :>?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorael 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Invision Power Board Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 jakie parametry i jaka cena na miesiąc? oraz najlepiej link do strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Może warto zainteresować się VPSem, jeśli forum rozrosło się do takich rozmiarów że nie wystarcza dla niego już hosting współdzielony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Wyłącz shoutbox na początek i obserwuj. Podaj jeszcze wymiary forum, znaczy się ilość online, ilość postów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Wyślij mi na pw jak możesz adres forum Hostuje u siebie spore fora, nawet te by przemo i wszystko śmiga Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 wyłącz shoutbox, urodziny, imieniny, ile razy pomógł, reputacje, wskaźniki mimowolnych wzwodów danego dnia, czy co tam jeszcze nie masz, a zaraz forum będzie śmigać jak marzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorael 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 wyłącz shoutbox, urodziny, imieniny, ile razy pomógł, reputacje,wskaźniki mimowolnych wzwodów danego dnia, czy co tam jeszcze nie masz, a zaraz forum będzie śmigać jak marzenie O tym to wiem doskonale Ale zadajmy sobie pytanie . Po co mi forum bez tych rzeczy? dzieki temu mam tyle osobi ile mam... problem w tym ze nazwa blokuje mi liczbe zapytan...i forum codziennie wieczorem jest blokowane na godz... szukam platformy , ktora to wszystko udzwignie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Te forum jest bardzo małe, tak mała liczba userów? Sporo musisz mięc tych dodatków skoro blokują nowe zapytania do bazy danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Czyli jedyne wyjście VPS, lub serwer dedykowany. Trzeba wziąć też poprawkę na to, że forum z czasem będzie cały czas rosło, dlatego wg. mnie jest to jedyne sensowne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 moze byc drozszy ale porzadny Jak masz "porządny" budżet to kup któryś z wyższych pakietów http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach