malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Ja lubię mieć zawsze swoje zdanie na określony temat. Ale warto pamiętać że deklarowana moc to zupełnie coś innego niż osiągalna moc. Ten chieftec, do którego podałem link robi ponad 400Watt :-) Ten Fortron 550 jest ciekawy ze względu na odpinane kable ;-)) Lubię mieć porządek w budzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 mi inni mówili żebym brał Fortrona że to bardzo dobra firma i lepsza niż jakiś Chieftec czy modecom.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 kupiłem tego FORTRON FSP550-60PLG, zobaczymy jak się będzie sprawował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 ja bym nawet rzekł: "poniżej 200zl naprawdę dobrego zasilacza nie kupisz" :] W sumie... masz pełną racje. kupiłem tego FORTRON FSP550-60PLG, zobaczymy jak się będzie sprawował W tej kategorii cenowej nic lepszego nie kupisz. Powinno byc OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Ja osobiście bardzo sobie chwalę produkty Chiefteca. Posiadam obudowę i zasilacz tej marki. Co prawda zasilacz sam mod`owałem by miał odpinane kabelki, jednak chwaliłem, chwalę i będę chwalił tę markę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 jeżeli ktoś lubi huk, iskry i czarny dym rodem z LOSTa to sugeruje TAGANa, który właśnie przedwczoraj mi się zfajczył (i k* wie co jeszcze z sobą pociągnął). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Wspolczuje. Moj Tagan u22 430W spisuje sie nienagannie od dwoch lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach