marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Witaj jak w temacie poszukuje dedyka w niemczech. Zależy mi na - przyzwoitym procku - mim 2GB ram - szybkiej instalacji maszyny odpadają pośrednicy 1pakiet.com oferty tutaj lub na pm prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 www.hetzner.de www.hosteurope.de www.netdirekt.de Opinię o tych firmach znajdziesz na forum. Chyba, że potrzebujesz pośrednika. Choć nie wiem czy jest sens. Mając VAT EU bez problemu (testowane na hetznerze) załatwisz 19% taniej od cen podanych na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Przejrzyj to forum, lub też sprecyzuj swoje wymagania. Inaczej ten temat powinien powędrować do kosza... Pod Te wymagania można podpiąć 90% ofert serwerowni Niemieckich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Procek AMD Athlon 64 X2 5000 + lub jakis Intela Core 2 Duo (oczywiście lepsze, silniejsze również) Szukam kogoś kto chce odsprzedać lub jakiegoś pośrednika mającego maszynę na sprzedaż od ręki. Ponieważ zależy mi na czasie. Najchętniej hetzner.de - jak tam wygląda z setupem jak długo się czeka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Najchętniej hetzner.de - jak tam wygląda z setupem jak długo się czeka? Tu masz info jak są wyrobieni: http://wiki.hetzner.de/index.php/Auftragsbearbeitung Ostatnio chyba nie jadą na bieżąco. Różnie bywa z setupem jedni czekali nawet i tydzień inni 8 h, a rekordziści dostawali serwer po 2 h. Czasem trzeba czekać na KVM (jeśli nie jest wolne) a chciałbyś je użyć (w celu zainstalowania np. Freebsd czy innego natywnie nie obsługiwanego przez nich systemu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Witam, Moge zaoferowac od reki nastepujace serwery: AMD X2 5200+ 2GB RAM 2x250GB HDD 1TB transferu Miesiecznie 240PLN netto lub Intel Core 2 Quad Q6600 4GB RAM 2x500GB HDD 1TB transferu Miesiecznie 380PLN netto Serwery sa zlokalizowane we Frankfurcie (Netdirekt) Pozdrawiam, Dino Strzeminski info@dediserv.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Dziekuję za pomoc, skorzystałem z oferty Pana Strzeminskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach