cdcd 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Witam szukam małego hostingu dysk 500MB transfer parę GB miesięcznie, php, mysql parę skrzynek itp dodatkowo dostęp ssh usługi screen cena max 50zl rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Witam szukam małego hostingu dysk 500MB transfer parę GB miesięcznie, php, mysql parę skrzynek itp dodatkowo dostęp ssh usługi screen cena max 50zl rocznie firehost.pl choć nienajlepszą mają opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 linuxpl.com - u mnie najlepsza opinia cal.pl - także polecany hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Witam szukam małego hostingu dysk 500MB transfer parę GB miesięcznie, php, mysql parę skrzynek itp dodatkowo dostęp ssh usługi screen cena max 50zl rocznie Może zainteresuje Ciebie nasza oferta: Serwer Home, 1GB Pojemności 10 GB Transferu /mc 3 x MySQL 5 SSH Dowolna ilość skrzynek e-mail php5 49zł netto rocznie Więcej informacji: http://www.netzip.pl/serwery/ Oczywiście darmowy test 7 dni na przetestowanie skryptów/serwera/pomocy technicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 jeżeli potrzebujesz ssh sporadycznie to zachęcam do zakupu tego konta: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=5 jeżeli jednak potrzebujesz na stałe to kwota troszkę przekroczy Twój budżet. 7 dni bezpłatnego testu + bezpłatnie domena pl, myślę że pomoże Ci podjąć decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Polecam pakiet Ace + SSH - cena 60 zł netto. Zapraszam na www.cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 zapomniałem o ssl na pocztę z tych ofert myślę że padnie na linuxpl.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Popieram Blueman'a; u mnie linuxpl.com takze prowadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 progreso ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Od kiedy Progreso kosztuje 50 zł rocznie? Czytaj posty w temacie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach