levy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 poszukuje serwera na którym bym mógł postawić serwer team speak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Jaki masz budżet? Przecież napisał, że serwer dedykowany ma być darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 www.pipni.cz - vps. Darmowego raczej nie znajdziesz. Możesz też probować się z kimś dogadać, może ci postawi serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 o.O może Ci jeszcze mają płacić za to że korzystasz? Kolejne inteligentne pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 może napisz co w zamian za taki serwer jesteś wstanie zaoferować, może źle rozumiem pojęcie sponsoring ale wydaje mi się że to polega na obustronnych korzyściach, no chyba że szukasz "wujka" który Ci da w prezencie 4-6 tys. zł. rocznie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
levy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 oferuje miejsce reklamowe na stronie http://hsh.tnb.pl/forum/index.php na razie mamy tylko 8 odwiedzin ale mamy wiele podań o przyjęcie do klanu którymi się dopiero później zajmiemy bo zbieramy pieniądze na rejestracje klanu mamy zamiar przyjąć 20 osób dodam jeszcze że gra jest obecnie bardzo popularna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 fajna strona. Myślę, że w rok takiej bym nie zrobił Masz talent. Jak zrobiłeś takie 'fajne' logo? nie jest przypadkowo tak, że podania są składane dla "JAJ"? albo "kto chce do klanu to wbijać na www.xxxxxxxxxxxxxxxxx.yoyo.pl"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 o lol :) nawet jak tak nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 fajna strona. Myślę, że w rok takiej bym nie zrobił Masz talent. Jak zrobiłeś takie 'fajne' logo? Czołg to wybitnie w logo pasuje. Nie ma to ja strzelić head shota czołgiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
levy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 mam 2 zawodników co w pucharze Polski manty mieli 5 miejsce w Polsce w tej grze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 poszukuje serwera na którym bym mógł postawić serwer team speak Polecam, bardzo dobry serwer: 127.0.0.1:8767. Strona genialna, logo na imageshack no ale cóż.. gdzie miał wrzucić skoro nie ma dostępu do ftp? Szczerze mówiąc to nie wiem po co się ośmieszasz dająć linka do tej strony i proponując reklamę na niej :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Szczerze mówiąc to nie wiem po co się ośmieszasz dająć linka do tej strony i proponując reklamę na niej :> Błędy młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ah, patrząc na tą stronę myślę o pizzy, bo "gruby benek" ma stronkę z takim theme, ale logo mają lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Polecam, bardzo dobry serwer: 127.0.0.1:8767. Strona genialna, logo na imageshack no ale cóż.. gdzie miał wrzucić skoro nie ma dostępu do ftp? Szczerze mówiąc to nie wiem po co się ośmieszasz dająć linka do tej strony i proponując reklamę na niej :> Linux nieładnie Boss, dobrze ujęte:) tak na margine, kolega levy ma prawdopodobnie 19 lat, wypadałoby spoważnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
levy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 ok przepraszam chciałem tylko zapytać bardzo przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Linux nieładnie Musisz się przyzwyczaić ok przepraszam chciałem tylko zapytać bardzo przepraszam Np. Wracając do tematu to czy musisz mieć własny serwer? Nie wystarczy kanał? (to znajdziesz spokojnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 boże co za brzydka strona to chyba www dla panów o tej samej orientacji tak ? tylko pod przykrywką WR ? ojj nie ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Dobra chłopcze, pocierpiałeś to ci dam serwer TS'a Zgłoś się na PW i zorganizuj się z lepszą stroną bo nie jest domeną klanu:) A tych turniejów CS? jest miliony.... Nie chce żadnych reklam bo wstyd - robie to bezinteresownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Dobra chłopcze, pocierpiałeś to ci dam serwer TS'a Zgłoś się na PW i zorganizuj się z lepszą stroną bo nie jest domeną klanu:) A tych turniejów CS? jest miliony.... Nie chce żadnych reklam bo wstyd - robie to bezinteresownie. to ja też chce serwer TS'a za friko, jakieś taki dobry żart oczywiście , ale pokazałeś klasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
levy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 omg nie moge wyedytować postu aby skasować link do strony proszę aby któryś z moderatorów to zroił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 omg nie moge wyedytować postu aby skasować link do strony proszę aby któryś z moderatorów to zroił Nie ma takiej możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach