sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 http://www.ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=12066 A jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 Zatem: 1 N 2 T 3 T 4 T 5 T 6 T 7 T 8 T 9 N ( nie istnieje pojęcie lider grupy, nawet jeden ) 10 T 11 T 12 T 13 T 14 N 15 T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 Mówisz o tym, że jak jest lista postów, to można zaznaczyć "Muli-quote post" i potem kliknąć na "Replay" i tam wylądują te posty w całości? Czy o czymś innym. Tak lecą w całości. W moim założeniu "cytowane selektywne" to takie jak w Przemo - sam zaznaczasz 1 zdanie wypowiedzi i cytujesz i lądują w textarea. To też można wykonać w standardzie. Zaznaczasz zdanie/słowo i cytujesz tylko to pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 @sproject - chyba nie myślałeś, że nie wiem jak mój promotor się nazywa? @jarek - ok, przyznaję punkt wBB3 za to cytowanie selektywne nie jest wygodne, ale ujdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 @jarek - ok, przyznaję punkt wBB3 za to cytowanie selektywne nie jest wygodne, ale ujdzie Jak nie jest wygodne? Zaznaczasz tekst, dajesz cytuj i wsio... otwiera się nowe okienko odpowiedzi od razu z tym tekstem i ew. możesz sobie zmienić edytor wysiwyg na tekstowy... i tyle Co może być prostsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 wBB3 według mnie ma najlepsze cytowanie selektywne w porównaniu do innych śmieci. Swoją drogą ciekawy jestem obciążenia generowanego przez wbb3, a więc pracuj pracuj niebieski! Ja trzymam kciuki za Ciebie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 @malu - a co jak nagle podczas pisania odpowiedzi chcę jeszcze kogoś zacytować... wtedy już robi się kłopot, wstecz, dalej nie działa poprawnie... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemoc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 A propos skryptów forów dyskusyjnych istnieje dość znane, aczkolwiek prawdopodobnie nie wszystkim (i stąd ten post), porównanie ich możliwości na stronie: http://www.forummatrix.org/. Nie jest może zawsze najaktualniejsze, ale pewien pogląd daje na tematykę. To np. dzięki niemu kiedyś stwierdziłem, że SMF jest całkiem niezły, a potem okazało się jeszcze, że wydajnością też nie grzeszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 http://www.blueman.pl/nie-przypisany/id553...dyplomowej.html - przetestowałem MyBB 1.4, wBB3 i iPB :] Czekam na Wasze uwagi! :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 No no... chłopaki z mybb się poprawili, zapytań sporo choć znacznie mniej niż w 1.2 IPB tak jak myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 Dzięki za gretzy ;-) Mam pytanie, dlaczego piszesz "iPB", a nie "IPB" czy już tak najbardziej poprawnie "IP.Board" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 A to przypadkiem nie "for" zamiast "forów"? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 @Sponsi - też się na to naciąłem, ale: http://so.pwn.pl/lista.php?co=forum @DawPi - nie wiem dlaczego iPB. Mnie się tak podoba tak samo można się czepić dlaczego "MyBB", a nie "myBB", czy coś w ten deseń to taki mały szczegół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 oja, tupet heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach