NoNameNow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 wczoraj pingi +120, dzisiaj bez pingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Za duzo nowych krzakow sie napchalo i wszystko padlo Jak na gieldzie, wszystko w miare rosnie i sie napedza, az w koncu wielki bum i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Mi się wydaje że coś z tym BGP już modzą tylko coś im się nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sitek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 ostatnio dostałem informacje Szanowni Klienci. Informuje ze jutro t.j. 6.07.2008 o godzinie 5:30 nastąpi chwilowe wyłączenie serwera, nie będzie to długa przerwa, ok 15 minut. Konieczność wyłączenia spowodowana jest zmianami w zasilaniu tej części serwerowni w której znajduje się Pana serwer, instalujemy drugi agregat prądotwórczy odpowiadający za awaryjne zasilanie fazy na której znajduje się podsieć. może to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 też to dostałem i przerwa ta już była i trwała 30 min dziś jest 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 A Ty dalej w livenecie siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koton 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 ostatni miesiac z livenetem to istna katastrofa. chyba trzeba bedzie wziac rozwod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 a ja nie narzekam z uptime, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 A może lepiej tak zadzwonić do BOKu i się zapytać ? Przerwany światłowód u Exatela, ekipa naprawcza już się tym zajmuje - takie info dostałem od Pana Grzegorza. Nic więcej mi nie wiadomo na chwilę obecną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Tak tak, dzwonie od godziny:) Na wszystkie dostępne numery - niestety, przez godzinę z różnych numerów nie udało mi się nawiązać konwersacji - odpowiedzialność. od godzinki timeout - czekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Ja jedynie usłyszałem to co wyżej napisałem, po czym Pan Grzegorz się rozłączył. Pewnie jest rozchwytywany to nie ma się co dziwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Już prawie dwie godziny strat - oby wszystko działało:) a ekipa... to zawsze pracuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Powiem, że ostatnimi czasy były dość częste awarie w Gdańsku, na światłowodzie Warszawa-Gdańsk , w jednym miesiącu chyba trzy - co tydzień. No i te czasy offline były niesamowite... 5 godzin czasem. Miejmy nadzieję, że Exatel się zbierze szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Powiem, że ostatnimi czasy były dość częste awarie w Gdańsku, na światłowodzie Warszawa-Gdańsk No ale ruch szedl innym swiatlowodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Wszystko im leży włączając w to telefony - nikt nie odbiera. Ciekawe ile to potrwa . Klienci mi ch&*& już ślą ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Ja obstawiam ze wstanie jutro, heh. Nooo - ja straciłem kilkanaście k uu, więc też jest problem:) no i oczywiście - trzeba się tłumaczyć przed użytkownikami, huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Ja obstawiam ze wstanie jutro, heh. Nooo - ja straciłem kilkanaście k uu, więc też jest problem:) no i oczywiście - trzeba się tłumaczyć przed użytkownikami, huh. Wypluj te słowa ... od grudnia nie było większy problemów. Jakieś krótkie pit-stopy ... no w piątek zaczęło się coś dziać przed południem i teraz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 No ale ruch szedl innym swiatlowodem. No nie bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 No nie bardzo... Szedl jak sie mialo ustawiony backup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Szedl jak sie mialo ustawiony backup. Mówisz o tych zabezpieczeniach przez które ping wzrastał o +6ms ? Zrezygnowałem z tego - wiadomo , liczy się niższy ping. Ale podejrzewam, że przy drugiej awarii by mnie poinformowali, że lepiej to włączyć... Ale jak dobrze pamiętam Superhost miał AC-X z protekcją i też leżał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Mówisz o tych zabezpieczeniach przez które ping wzrastał o +6ms ? +8ms dokladnie Zrezygnowałem z tego - wiadomo , liczy się niższy ping. Jasne, domyslilem sie, pod serwery gier niskie czasy sa wazne. Ale jak dobrze pamiętam Superhost miał AC-X z protekcją i też leżał. Nie, nie mozliwe (no chyba, ze cos lokalnie u Superhosta lezalo). To co bylo na protekcji chodzilo idealnie, to co bylo bez (nie tylko Ty tak masz) to lezalo. A awarie kojarze wszystkie (i bedzie jeszcze nie jedna). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Możliwe, kłócić się nie będę Miejmy więc nadzieję, że chłopaki szybko się uporają z tym światłem. A Livenet'a ratuje jak najszybsze wprowadzenie BGP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Jak zaczną to skończą, huh.. - Klasyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Około 16 na kilka minut wstało, 16:05 znów off, 16:09 działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach