PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 I nikt nie zmienia tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Napisałem 1 post i poziom dyskusji spadł o 300% Mylisz się, w ogóle wszyscy przestali odwiedzać ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 co za problem spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 co za problem spróbować no właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maćku Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 To ja też spróbuję, chociaż dwa dni temu kupiłem Medium w Prohoście ;p - Poproszę 3 zakłady na chybił-trafił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 I'm feeling lucky:) naturalnie sie zglaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 winner, winner chicken dinner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Zgłaszam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Jedno konto mam to chętnie drugie przyjmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 myślę ze prohost bedzie sprawiedliwy i osoby które maja juz konto przchodza na sam koniec kolejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubutm 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 To ja też spróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 myślę ze prohost bedzie sprawiedliwy i osoby które maja juz konto przchodza na sam koniec kolejki Też mam taką nadzieję Bo poszukuje dobrego serwerka na serwis z kilkuset UU dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Bo poszukuje dobrego serwerka na serwis z kilkuset UU dziennie biggrin.gif Teraz to już na pewno nie dostaniesz ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixit 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Może teraz szczęście dopisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 warto sporobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ja rowniez sie zglosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Również się zgłaszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Czy jest możliwość ogłoszenia wyników wczesniej kto mial sie zglosic to sie juz zgłosil moze tak do 13 Lipca ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Spokojnie RuFiK. Trzeba być cierpliwym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 A za czem ta kolejka? Nieważne, inni stoją to i ja postoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetBoy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Również się zgłaszam. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4ni3k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Ja również zwracam się z uprzejmą prośbą o konto chociaz watpie w to ze dostane Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Też się wpiszę BTW: Cześć wszystkim! Czytam to forum już pewnie ze trzy lata, ale teraz postanowiłem się zarejestrować. Akurat za miesiąc muszę zmienić hosting, więc warto wziąć udział w losowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 bump :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach