Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Witam, Podobnie jak na gwiazdkę była loteria tak i teraz oddam w dobre ręce które wystukają tu posta konto platinium za darmo na rok. Dane konta to 6,9gb dysku i 92gb transferu (co miesiąc rośnie). Czas na wystukanie posta do 21 lipca 2008. Forma losowania według mojego uznania. Powodzenia i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 me 2;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 To ja tyż ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 ja również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemoc 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Spróbować nie zaszkodzi, więc również się dołączam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 To i ja gorszy nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Przyda się i przy okazji licznik postów podskoczy Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Taka okazja zdarza się 2 razy w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Lubię loterię więc też się zgłaszam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 warto sprobowac pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Nie testowałem jeszcze Waszych usług, to może uda się dostać taki "duży test". Zgłaszam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Heh, jeszcze nigdy nic nie wygrałem, to może tym razem się uda? Tak więc się zgłaszam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 I ja sprobuje szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chudy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 nie bede gorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 I tak nic nie wygram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Nigdzie nie wygrywam, więc może tutaj wygram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gskaruz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Coś czuję że wygram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 poprosze jeden na "trafił" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 wkoncu jakis topic w ktorym warto napisac posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Zgłaszam się! Przynajmniej rozmowa na poziomie jest :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Przynajmniej rozmowa na poziomie jest :] To dlatego, że nie biorę w niej udziału... Napisałem 1 post i poziom dyskusji spadł o 300% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach