qbek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Witam, Wymagania to ~8GB HDD i transfer ktory pozwalalby sciagniete dobra przetransportowac na moj dysk Zaznaczam ze nie bedzie to permanentne sciaganie wszystkiego co sie da, ale uzycie od czasu do czasu w celu sciagniecia pliku od kilku MB do kilku GB Co do klienta to naprawde nie ma to dla mnie roznicy czy bedzie to torrentflux, uTorrent z webui, czy tez czysto konsolowy rtorrent Wazne jest zeby to dzialalo i to nie tak tragicznie (szybkosc) oraz zeby host zezwalal na takie zabawy Zaznaczam tez ze nie chce wydawac na to proste shellowe (lub nie ) konto jakis wiekszych sum, (nie bedzie uzywane ono czesto, więc nie bede placil jak za zboze, nie owijajac w bawelne- powinno byc jak najtansze ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Zgłoś się do mnie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qbek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 PW wyslane ale wciaz zbieram oferty, sugestie i rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 mogę zaoferować 5Gb dysk, transfer nie limitowany 400zl/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert7 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Może zainteresuj się WMU-6500FS, nie jest to hosting, a bardzo ciche urządzenie, pobiera mało prądu, działa jako router wifi, ściąga torrenty, posiada linuxa(shell) po zainstalowaniu alternatywnego firmware, małe gabaryty, może działać bez dysku twardego z pendrive. Używam jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Witam, Wymagania to ~8GB HDD i transfer ktory pozwalalby sciagniete dobra przetransportowac na moj dysk Zaznaczam ze nie bedzie to permanentne sciaganie wszystkiego co sie da, ale uzycie od czasu do czasu w celu sciagniecia pliku od kilku MB do kilku GB to moze http://tor.imageshack.us/tor/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach