Gość maćku Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Witam. W związku z tym, że moje konto na Insane (Inhosting) już mi nie wystarcza, a chciałbym również spróbować oferty innych firm. Proszę o doradzenie mi w wyborze nowego hostingu. Hosting będzie utrzymywał Joomlę w wersji 1.5.x (aktualnie na wersji 1.0.15 jest 1800-2500 odsłon dziennie) oraz forum MyBB (ponad 7000 postów). Do Joomli mam komponent do zaawansowanego zarządzania cachem, który bardzo optymalizuje działanie strony. Zwykle na Joomli jest od 7 do max 30 (raczej rzadko) użytkowników online. Na forum przesiaduje średnio 3-5 do max 15 osób. Możliwe, że w przyszłości dojdzie jeszcze jedna Joomla 1.5.x (odsłon 1000-1500). Aktualnie używam planu Biznes Plus w Inhosting więc oczekuję konta o podobnych parametrach (pojemność 2-5GB [w przyszłości będzie pewnie potrzebne więcej], transfer 20GB miesięcznie). Cena do 180-200zł rocznie. Wymagania: - curl - mod_rewrite - mod_gzip - Safe Mode off - allow_url_fopen - zlib - xml Mile widziane: - dostęp do ssh - cgi - konta ftp i pocztowe bez limitów - bazy mysql bez limitów Oferowane konto powinno być małoawaryjne. Ja sam już od dawna rozważałem Kei.pl, ale oni bardzo przestrzegają narzuconego limitu (czasami zdarzy się mi przekraczać założony limit), a mnie na razie nie stać na VPS'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Zapraszam do skorzystania z oferty Webh.pl. Za 100zł rocznie otrzyma Pan: 3Gb miejsca 23Gb miesięcznego transferu 10 baz danych Jeżeli potrzebuje Pan czegoś więcej to za 200zł rocznie mogę zaoferować: 5GB miejsca 44Gb transferu miesięcznego 50 baz danych Wszystkie Pana wymagania są przez nas spełnione do tego konta pocztowe i ftp bez limitu Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Mogę zaproponować Ci pakiet Ace Extra lub Ace Pro. Ace Extra: 5GB powierzchni 20 GB transferu 100 zł netto rocznie Ace Pro: 15GB powierzchni 45GB transferu 250 zł netto rocznie Kupon na dodatkowe 18% rabatu ( ceny wyżej go nie uwzględniają! ): 18off Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach