Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Witam, Troche przysnołem ale 1 lipca był dzień Administratora. Pozdrawiam Adminiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Gratulować snu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 http://sysadmin.org.pl/ Hmmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 No mi też się wydaje że jest to 25.07. Teraz to już nie wiem, ale zawsze świetowałem 25... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 No mi też się wydaje że jest to 25.07. Dokładnie to jest ostatni piątek lipca, czyli w tym roku 25 lipca. Żródło: http://sysadminday.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 OK, elegancko - aczkolwiek jak pisał Relayed zawsze można świętować - oficjalnie, no i nieoficjalnie Słuchajcie, czy może jest jakaś taka ogólnopolska impreza adminów - chętnie bym się przejechał. Słyszeliście coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Zbiorowisko rozciągniętych swetrów i nie ładu na głowie? Hmm gdzieś o czymś takim słyszałem ;- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jason 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Najlepsza okazja do świętowania to brak okazji Mi nie potrzeba święta administratora, aby ucztwoać (tak jakby było jeszcze i co ) wystarczy samogonka, markowa wódka, oraz paczka znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2008 Może ktoś myśli już o takim prezencie? od wszystkich osób z tego forum z którymi współpracuję spodziewam się prezentu, dane do przelewu znajdziecie na ostatniej FV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach