mario1973 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Nie bawiłem się tym, a mam potrzebę udostępnić użytkownikom proste zakładanie np. wordpressa , typu gość podaje w moim formularzu tylko poddomene i wio - ma zainstalowany tam wordpress. Da się to zrobić na DA+Installatron ? Może gdzieś to jest opisane - jakoś zbytnio na stronach Installatrona nie kumam ich opisów. M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Tak, wykup licencję (możesz wziąć najpierw testowo na 14 dni), zainstaluj - instalacja bardzo prosta wg instrukcji z Installatrona więc nawet laik sobie poradzi. Nowy plugin będzie dostępny w DA, tam już tylko wybierzesz dowolny skrypt, parę kliknięć i gotowa instalacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mario1973 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 aaale ja chciałbym udostępnić moim użytkownikom własny, prosty formularz z którego po wprowadzeniu tylko nazwy poddomeny, otrzymywali by gotowego wordpressa. M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 To może jakieś API, spytaj u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Zawsze samemu możesz napisać API lub je zlecić - nie wiem czy installatron ma API. Polecam bibliotekę CURL w PHP - od jakiegoś czasu szalejemy za nią w firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach