jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Mam 3 domeny: krętacz.pl krętacze.pl kłamca.pl co sądzicie o ich wartości? Myślałem o podpięciu pod nie serwisu (jeszcze nie istnieje ) na temat '*' w umowach różnej maści, jak to można zobaczyć reklamę "kredyt za jedyne 5% *" no i faktycznie jest 20 gdybym chciał je sprzedać, na ile byście je wycenili? ogólnie czekam na opinie odnośnie domen, pomysłu na serwis, cen, współpracy, czegokolwiek związanego z tematem bardziej niż wywody o sadzeniu marchwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Bez posiadania analogicznych domen bez znaków pl, wartość tych domen to zero złotych zero groszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Bez posiadania analogicznych domen bez znaków pl, wartość tych domen to zero złotych zero groszy dlaczego tak uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 ^^ bo rzadko kto wpisuje polskie znaki nom, dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 proponuję pierwszą i trzecią przekierować na stronę premiera, a drugą na stronę sejmową : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 krętacz.plkrętacze.pl kłamca.pl Niestety, samotne IDNy skazane są na porażkę. Więkoszść ruchu i tak szłaby na ich odpowiedniki bez polskich znaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 proponuję pierwszą i trzecią przekierować na stronę premiera, a drugą na stronę sejmową : ) poważnie przemyślę, a tak na marginesie, to kretacz.pl i kretacze.pl są nadal wolne, (choć klamca.pl i klamcy.pl niestety nie) więc przy założeniu posiadania odpowiedników co sądzicie o pomyśle z 1 posta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 ^^ bo rzadko kto wpisuje polskie znaki Myślę że zdziwiłbyś się Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Myślę że zdziwiłbyś się Myślę, że maniack pominął blondynki z tipsami w swojej statystyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2008 W sekrecie powiem że moja literówka w IDN-ie, jednego z miast zarobiła w zeszłym miesiącu na parkingu ponad 5 euro. Jednak wiem i czuję że takie rzeczy do Was nie przemawiają. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach