P.C. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Udostępnimy nieodpłatnie dwa serwery VPS na okres miesiąca czasu w celach testowych. Serwerownia Hetzner. 1. Ram gwarantowany 512 - max 1024mb dynamicznie, 250GB transferu, 50GB powierzchni, jeden adres ip, moc procesora 1000Mhz. 2. Ram gwarantowany 256 - max 512mb dynamicznie, 100 GB transferu , 25 GB powierzchni, jeden adres IP, moc procesora 500Mhz. Dostępne systemy operacyjne : centos-5, debian 4.0 minimal, fedora core 5, gentoo, opensuse 10, ubuntu 6,06 Jako, że są to serwery testowe chcielibyśmy uzyskać opinię dotyczącą działania w.w. serwerów. Kontakt via biuro@cjc.pl lu PW. PS Jako, że nie jest to oferta komercyjna wpisuję ją w tym dziale. Jeśli jednak znajduje się w niewłaściwym, proszę moda o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Zgloszenie poszlo poczekamy zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Dwa zgłoszenia są . Dziękuję. Ogłoszenie już nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Ciekawe ile będzie kosztować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Niedlugo dostane dane i bede testowac tylko niewiem ktora specyfikacja mi przypadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 szkoda że się spóźniłem A to tylko kilka minutek różnicy było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 No ja napisalem PW minute po ukazaniu sie posta edit: Dane są no to jedziem z koksem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Dziękuję za testowanie naszych VPS. Kriss83 i mateusz232 uwag co do pracy maszyn nie zgłaszali, więc chyba działały poprawnie - co nas cieszy Scz - dzięki za cenne wskazówki i propozycje. Pozdrowienia P.C. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach