Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Cześć, Co byście zmienili w tym layoucie: ? Ogólnie to szukam grafika który mi to poprawi i potnie Może jakieś wskazówki co zmienić? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Wygląd ala phpbb3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Jak na mój gust za dużo niebieskiego/błękitnego, może chociaż górną listwę ciut skorektować? heh no i nie wiem, czy nie jest bardziej naturalne pozycjonowanie menusów po lewej stronie, bo nasza kultura przesuwa wzrok od lewej do prawej... EDIT żeby nie nabijać: wzrok pójdzie i tak swoją drogą, co ma przeczytać, to przeczyta.. nie zmusisz ludzi do czytania najpierw tego czy tamtego.. poczytaj (heh) o zależnościach gdzie najpierw przenosi się wzrok (swego czasu chyba w Magazynie Internet lub Internet Makerze były takie wykresy).. jak ja patrzę na ten lay to tak, jakbym jakoś krzywo, dziwnie patrzył na stronę.. mam takie odczucie, że lepiej po lewej (plus to, co wyżej pisałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 To jest wizja grafika.... ja kompletnie nie znam się na grafice. w ogóle w planach miało to inaczej wyglądać... Co do kolumn po prawe, to właśnie zależy mi na tym zeby widz od razu czytał treść a nie zabierał sie za przeglądanie menu Więc tak, stonować troche z niebieskiego, co jeszcze? Dzięki w ogóle chłopaki za odpisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Logo "Sentry.pl" jest IMO srednie. Moze troche wiecej zabaw czcionka? Kolory tez bym zmienil. Moze zamiast w calosci niebieskawej strony zrob jakies urozmaicenie typu strona szaro-niebieska, albo bialo-niebieska. Np. zmien kolor tla i troche menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Na razie zbieram uwagi, później bede musiał znaleźć grafika który to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Akurat logo mi się podoba, bez bajerów, stonowane co do kolorów szaro-niebieskie będą dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Ponieważ wszystko jest w tych samych, mdławych kolorach wzrok raczej biega po całości niż skupia się na treści. Zobacz jak będzie wyglądało gdy tło newsów będzie innym kolorem. Na logo w ogóle nie zwróciłem uwagi - marne szansę że po pierwszej wizycie pamiętałbym adres strony. Powiększ też trochę fonty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Wyszła trochę taka mydelniczka. Dużo zaokrąglenie i wszystko niebieskim Tej stronie brakuje przestrzeni. bo wszystko jest ograniczone i obramowane tym niebieskim kolorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Ja bym zmienił kolor - ostatnimi czasy niebieski to chyba ulubiony kolor grafikow... Poza tym zastosowałbym większy kontrast pomiędzy poszczególnymi elementami (tło, nagłówki itd) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Warto by bylo dorzucic jeszcze jeden kolor, a tlo strony moze zrobic biale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 Po wprowadzeniu małych poprawek, co teraz powiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 kojarzy mi się z centrumxp.pl ale fajne : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 jesli to ma byc nowa strona wopr to calkiem fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 Oj koleżance zachciało się te koło tam wstawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 O wiele lepsza niż ten pierwszy pomysł lecz według mnie za dużo niebieskiego. Ogólnie całkiem fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2008 To co jeszcze zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Logotyp na jakiś sensowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Logotyp na jakiś sensowny Dobry pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2008 Tak logotyp do wymiany, to było dane tylko po to żeby miejsce zagospodarować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Proszę, usuńcie link do za hasłowanego katalogu. Za każdym razem jak otwieram ten temat wyskakuje głupie okienko logowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Chciałem wcześniej lecz nie mam możliwości edycji tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2008 Moze tak biale tlo strony, dodac zieleni w logu, menu w brazie lub cos pod srebrny kolor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Zmień może czcionkę na nie niebieski kolor Może tak jak ktoś pisał brąz coś w tym stylu .. A co do ogólnego zarysu to wydaje mi się, że strona jest całkiem całkiem.. Wymaga tylko pracy nad jednolitym kolorem Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach