kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Witam, wiecie więcej o domenach niż ja, dlatego proszę o pomoc: na domenytanio.pl moge za 205 zł brutto kupić domenke pl na 3 lata; czy ktoś ma lepszą ofertę z firm hostingowych? (ja przynajmniej nie zauważyłem), a może dałoby się domene za granicą wynająć? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 MasterNET.pl Rejestracja domeny .pl na trzy lata: 173.24zł brutto - rejestracja 12zł netto - 2x odnowienie 65zł netto W celu rejestracji domeny jednorazowo na więcej niż 1 rok prosimy o kontakt z BOK firmy. Lada dzień opcja rejestracji domeny jednorazowo na kilka lat pojawi się w naszym autorskim panelu Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 W ovh.pl wyjdzie Ci to samo za ~175zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 btw czemu do cholerki ceny .pl są takie wysokie w stosunku do net czy com? dzięki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Bo to Polska Internet drogi, serwery drogie, hosting drogie, domeny drogie, ... etc. Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 @kaczortrex to pytanie skieruj do NASK Ale ponoć od 2009 roku ma się trochę zmienić pod względem cen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 sam już nie wiem; chciałem pl ale po przekalkulowaniu bardziej się opłaca neta wziąść ;/ chory kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Eu sobie weź, za free na 1 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Pewnie pójdą w górę... i oczywiscie uzasadnia to podwyzkami cen paliw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Pewnie pójdą w górę... Nie, ceny się wyrównają rejestracje z odnowieniem. W celu dokładniejszych danych trzeba śledzić różnorakie konferencje z udziałem nasku. Ale na pewno coś takie będzie w przyszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 dzięki, to mnie pocieszyliście ;p pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach