mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Potrzebuje takiego VPSa - Procek do 700Mhz - 256ramu - dysk 2gb - łacze 2Mb Najlepiej jak najtaniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Ile transferu potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 http://cheapvps.co.uk/plans Pierwszy plan z kodem RAMX2 to będziesz miał 2x więcej RAMu czyli właśnie 256. Umowa miesięczna, płatności paypal/karta, szybki support i porządny sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 potrzebuje z 10gb powiedz mi lepiej ile procka na kazdy z nich przypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 To mogę zaoferować VPS-a w Polsce na markowym sprzecie IBM. Zamów Pakiet start, a dostaniesz lepszego procka (700Mhz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 To sa te same co u Sebastiana Czyli tam nie postawie serwera CS Dzieki za propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 http://cheapvps.co.uk/plans Pierwszy plan z kodem RAMX2 to będziesz miał 2x więcej RAMu czyli właśnie 256. Umowa miesięczna, płatności paypal/karta, szybki support i porządny sprzęt - Game servers such as CounterStrike, Half Life 2 and similar are not allowed due to the amount of CPUresources they take Albo mają jakąś umowę z vserv (bo przez nich kupowalem) albo tego nie egzekwują. Mi przynajmniej _jeszcze_ wszystko działa chociaż z drugiej strony, więcej niż 10-15% CPU raczej nie wykorzystuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 http://cheapvps.co.uk/plans Pierwszy plan z kodem RAMX2 to będziesz miał 2x więcej RAMu czyli właśnie 256. Umowa miesięczna, płatności paypal/karta, szybki support i porządny sprzęt Kod już nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Jak nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Cytat z maila od supportu: "Code is unavailable". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Uuu to oferta przestała być już atrakcyjna :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Nie tak do końca:) VPS-y i tak nie są takie drogie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 HostEurope ma teraz zdecydowanie lepszą ofertę. Z kodem 2x RAM oferty były zbliżone do siebie. Teraz to jednak znaczna różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Oczywiście, że oferta Cheap/a2b2 jest świetna... a czuję, że Cheap - a właściwie a2b2.com - może bardziej pomóc jakby co (w dodatku płynną angielszczyzną hehe), no i tani DA mają.. bierzesz takiego VPS-a w a2b2.com (bo o Cheap napisali wprost "completely unmanaged) + DA i jedziesz, a dają do tego basic support, że jak spytasz o jakiś port czy ustawienie, to nie odpiszą, że to nie ich kompetencje... HE niestety takie sterylne jest, że "kup pan i dupy nie truj".. a czy naprawdę wykorzystasz 1000Gb transferu w HE? Poza tym skoro HE ma lepszą ofertę BOSS, to czemu Ty szukasz w UK? : PPPPPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Poza tym skoro HE ma lepszą ofertę BOSS, to czemu Ty szukasz w UK? : PPPPPPP Bo mój niemiecki ograniczał się na zajęciach do "Ich bin heute nicht vorbereitet" (tłum. - Nie jestem dzisiaj przygotowany do zajęć ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Wykorzystasz 1000GB transferu w HE :-)) Nie wiem jak w mniejszych planach, ale w MAX z pewnością się to uda. (Poparte na doświadczeniach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 no na MAX tak, ale na L czy coś.. to bez sera heh zresztą dużo tu bellerofont i inni komentowali, że oferta HE dopiero rozwija skrzydła w najwyższych planach... myślę, że jeśli się szuka małego VPS-a z tanim DA to a2b2/cheap jest dobre.. hmm lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 na pewno dostaniesz szybciej i konkretniejszą odp w cheapvps niz w HE... można nawet już powiedzieć, że ovh odpisuje z 10 razy szybciej niż HE... ;f i myślę, że do końca września zbiorę się do kupy i przeniesiemy na XXL lub superplan w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 To mogę zaoferować VPS-a w Polsce na markowym sprzecie IBM. Zamów Pakiet start, a dostaniesz lepszego procka (700Mhz) Hmm zainteresował mnie ten procek chyba wezme od ciebie tego VPSa odpowiedz dam ci na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starsin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 faktycznie RAMx2 juz nie dziala ale konta kupione z tym kodem nadal maja 2x wiecej ramu i przy przenoszeniu na wyzszy pakiet tez jest to uwzgledniane. support odpowiada szybko i rzeczowo. generalnie to sam nie wierze ze takie konto (pierwszy plan z RAMx2 jeszcze) u nich kupilem za ~25zl/m-c (=4.75 funktow + VAT 17,5%) . przez 4 dni generowalem non-stop sztuczne obciazenie gdzies na poziomie 100% rdzenia (maszyna to Core2 Quad Q9300 @ 2.50GHz) i nic mi nawet uwagi nie zwrocili. ping tez na poziomie 40-50 takze generalnie to rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Ciekawe dlaczego zrezygnowali z tego kodu? Ile to już czasu obowiązywał :/ Pamiętam jeszcze poprzedni, który dublował nie tylko RAM ale wszystkie parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Może za dużo ludzi brało ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Poprostu koniec promocji nic nie trwa wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Zrobili sobie reklamę i koniec Ale pewnie niedługo wprowadzą jakąś nową promocję (nie koniecznie tak atrakcyjną jak ta poprzednia) ale zawsze coś [domniemania] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 a co powiecie o http://dediserv.eu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach