Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Co sądzicie o tym CMS'ie? Warto w niego zainwestować stawiając portal od nowa? Czy jednak lepiej na Joomli 1.5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 ja zainwestowalem czas w drupala i nie zaluje joomla troche obciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Syf, nic nie ma na dzień dobry - trzeba się męczyć (męczarnie na Google, forach, szukanie dodatków itd.) żeby "głupią" dostępność tylko dla zarejestrowanych ustawić artykułom.. dla mnie drupal to tylko szkielet, tam nic praktycznie nie ma, zero funkcjonalności - a żeby znaleźć dobre komponenty, to męczarnia na forach (z których też kupa podpowiedzi to "wpisz to i tamto gdzieś tam" - a potem to i tak nie działa albo działa źle, bo "cośtam").. drupal przereklamowany jak dla mnie.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Jak dla mnie znakomity skrypt. Stronę można robić całkowicie według swoich potrzeb. Tylko trzeba się na tym trochę znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 No.. ale po przesiadce z Joomli, w której wszystko widać jak na dłoni i kupa rzeczy jest out of the box, z drupalem ochota przechodzi po godzinie męczarni.. heh choć zapowiada mi się fucha na tym skrypcie, także może za tydzień tu wrócę i powiem, że jest rewelka : P TAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Sponsi, proszę tylko nie stawiaj na równi dziurawej Joomli z Drupalem. Fakt, koledzy z firmy już od roku siedzą na tym, dość "trudny" skrypt dla laików, ale po jakimś czasie sam zaczniesz pisać do niego autorskie moduły Dla mnie najlepszy system CMS na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Zleceniodawca dał mi templa jednak do Joomli (1.5.x - wolałbym 1.x heh), nie Drupala, więc na razie okiełznanie go odkładam na dalszą część wakacji.. heh : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Sponsi, proszę tylko nie stawiaj na równi dziurawej Joomli z Drupalem. Po prostu nikt nie szuka dziur w mało znanym skrypcie którego prawie nikt nie używa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 którego prawie nikt nie używa trudno urzywać czegoś, jeżeli się tego nie zna Z tego co wiem sporo firm webmasterskich szuka ludzi, którzy mają podstawową znajomość tego skryptu gdyż coraz więcej stron www oferowanych przez takie formy jest oparte o ten system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 jak dla mnie drupal fantastyczny freamwork Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 A znajdzie się ktoś kto pomoże mi jakoś go okiełznać? Oczywiście odwdzięczę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 A znajdzie się ktoś kto pomoże mi jakoś go okiełznać? Oczywiście odwdzięczę się Mam Cię potrzymać za rączkę podczas czytania dokumentacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Co sądzicie o tym CMS'ie? Warto w niego zainwestować stawiając portal od nowa? Czy jednak lepiej na Joomli 1.5? A moooże TYPOlight ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Mam Cię potrzymać za rączkę podczas czytania dokumentacji? No coś w tym stylu Właściwie to mam trochę pytań : ) Oraz może ktoś z Was zna grafika który potrafi narysować theme pod Drupala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 W sprawie grafika odezwij się do mnie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Krystian, a umiesz zakodowac laya pod drupal cms ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Myślę, że nie było by z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach