hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Witam serdecznie Od dłuższego czasu rozglądam się za nowym hostingiem w cenie do 100zł rocznie. Oczywiście zależy mi na hostingu z bajki, czyli szybkim, tanim, bezawaryjnym, z miłym Panem administratorem itp PHP, MySQL to podstawa, fajnie byłoby gdyby nie było żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o sql. Polecano mi proste.pl, jednak boli troszkę to, że jest jeden mysql, w dodatku tylko 50mb. Jest w ogóle szansa na znalezienie lepszej oferty w tej cenie? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 To zdecyduj się bo albo na prawdę dobry bezawaryjny i w ogóle cacy ale dołóż jeszcze trochę pieniędzy albo tani ale lecz o mniejszych wymaganiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Zapraszam do nas. Za 100zł rocznie otrzyma Pan serwer z dobrymi parametrami: 3Gb miejsca 23GB transferu miesięcznie 10 baz danych ograniczonych pojemnością konta Serwery w PL Zapewniam miłą atmosferę podczas rozmowy np. przez gg Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Witam serdecznieOd dłuższego czasu rozglądam się za nowym hostingiem w cenie do 100zł rocznie. Oczywiście zależy mi na hostingu z bajki, czyli szybkim, tanim, bezawaryjnym, z miłym Panem administratorem itp PHP, MySQL to podstawa, fajnie byłoby gdyby nie było żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o sql. Polecano mi proste.pl, jednak boli troszkę to, że jest jeden mysql, w dodatku tylko 50mb. Jest w ogóle szansa na znalezienie lepszej oferty w tej cenie? Pozdrawiam Sądzę jednak, że masz ciut za niski budżet. Osobiście mogę zaproponować: - Pakiet Home z naszej oferty - 3 bazy danych w standardzie, dla Ciebie możemy ten limit powiększyć, o ile będzie taka potrzeba. 49zł netto rocznie, 1GB pojemności, 10GB transferu miesięcznego. PHP5, Shell. Natomiast, o ile zwiększysz budżet o jakieś 20zł, wtedy idealnie pasował będzie pakiet Biznes Start: 2GB Pojemności, 30GB Transferu miesięcznego, bez ograniczeń ilości baz danych. Więcej informacji na naszej stronie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Testuję firehost.pl Zobaczymy, jeżeli będzie miał ktoś jakieś oferty prosiłbym o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Zapraszam także do nas, za 100 zł netto rocznie masz: 5 GB powierzchni dyskowej 20 GB transferu miesięcznego Powierzchnia współdzielona dynamicznie Dostęp do konta przez FTP Nielimitowana ilość domen Nielimitowana ilość subdomen Nielimitowana ilość użytkowników www.cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 A inne parametry, np transfer pojemność ? Zapraszam do skorzystania z okresu testowego na pakiet MediumPack z oferty www.hekko.pl Za 98,03 zł netto otrzymasz 2GB pojemności i 20GB transferu miesięcznego na serwerze w Polsce. Nielimitowana ilość baz MySQL w zestawie z panelem DirectAdmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaszczyk 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 A ja jako klient polecam www.neteasy.pl. Dobry support, serwery szybkie, praktycznie brak ograniczen jesli chodzi o konto. Dla ciebie najlepszy będzie pakiet 3/30GB (pojemność/transfer). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2008 Witam. Zapraszam do testu konta w naszej firmie przez okres 7 dni. Do 100 zł otrzyma pan 20 baz mysql pojemność bez ograniczenia pojemności tzn. pojemność konta = pojemności bazy. www.ActivHost.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Dziękuje wszystkim za udzieloną mi pomoc. Chciałbym się jeszcze tylko dowiedzieć, czy znajdę hosting do 100pln / rok o takich parametrach: - nieograniczona ilość domen, subdomen - możliwość przypisania subdomenie "osobnego konta ftp". - nieograniczona ilość kont ftp - nieograniczona ilość baz mysql Oczywiście dobrze byłoby jakby hosting był sprawdzony, dobry i solidny. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Neteasy z kodem promo25 Prohost A z zagranicznych HostNine z mojej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Witaj, spełniamy wszystkie twoje wymagania, oprócz jednego. Musisz się liczyć z tym że 100zł rocznie to b. mało jak na dobry hosting bez limitów, aby to jakoś działało musiałbyś "trochę" dołożyć . Wszystko byłoby ok gdyby nie te bazy danych dla których ty nie chcesz mieć limitu. Pozdrawiam Edit: BOSS w prohost nie ma pakietu za 100zł brutto, jest za 128zl no chyba że autor tematu może dołożyć trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 I jeszcze te wszystki opcje na no-limit. Bądźmy realistami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Tak myślałem, że takie cuda to tylko w erze Nie chciałbym, aby znów spotkały mnie magiczne niespodzianki typu: - skasowanie danych, przywrócenie ich bez polskich znaków - konta email, na które nie dochodzą wiadomości - tygodniowe awarie, to się dysk spali, to się coś tam spali itp Płacąc 100pln lub nawet więcej, jeżeli firma oraz oferta będzie rozsądna oczekuję tego, że hosting będzie stabilny i będzie działał Co wybrać? proste.pl, firehost.pl, prohost.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 1. Prohost.pl 2. Proste.pl 3. Firehost.pl W mojej kolejności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 100 zl rocznie w aktualnych realiach web hostingowych to wciąż mało. to nawet nie jest 10 zl /mc Ale cóż jeżeli tylko te 3 firmy stawiasz w pozycji wyboru, to wybrałbym prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Napisałem, że mogę zapłacić więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Bierz webh.pl albo neteasy.pl i bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Napisałem, że mogę zapłacić więcej... Tzn. ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Proponuję się zapytać co będzie hostowane najpierw. Dopiero proponować hostingi/ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 swoje pfolio portal dość mocno rozbudowany oparty o wordpressa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Na rozbudowanego i często odwiedzanego wordpresa z większą ilością wtyczek to u nas plan medium - starter ma limit cpu mniejszy i może nie wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 swoje pfolioportal dość mocno rozbudowany oparty o wordpressa Na prohost.pl mam swojego bloga http://blog.fiedoruk.pl/. Na rozbudowanego i często odwiedzanego wordpresa z większą ilością wtyczek to u nas plan medium - starter ma limit cpu mniejszy i może nie wystarczyć. Czemu mam nieodparte wrażenie, że myślałeś o mnie, pisząc o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą na serwery www w HEKKONET. Za 68,32 zł brutto pakiet EasyPack+ - 2GB pojemności i 10GB transferu z limitem 3% czasu procesora dziennie. Lub jeśli cena może być netto to pakiecik MediumPack z 2GB pojemności, 20GB transferu miesięcznego i limitem 4% czasu procesora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach