Lizard 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Witam, poszukuję w miare rozsądnego pośrednika, który miałby maszynę (ds 5000) w hetznerze dostępną od zaraz (mogę pokryć ew. koszty wcześniejszej instalacji) oraz kogoś kto sprzedaje lifetime licencję do directadmina. Proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Kontaktuj się z cjc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Jeżeli chodzi o licencje lifetime DirectAdmina jest to koszt ok. 250 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Jeżeli chodzi o DA to skontaktuj się z Sebastianem z efuturo.pl Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Dzięki wszystkim za odp. Szczególnie Tobie webh.pl, kilkadziesiąt złotych do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Pozwolę sobie dopisać do właściwie zamkniętego tematu, że ja również mam w ofercie serwery Hetzner + Licencja na DA. Niebawem umieszczę info w ofertach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Pozwolę sobie dopisać do właściwie zamkniętego tematu, że ja również mam w ofercie serwery Hetzner + Licencja na DA. Niebawem umieszczę info w ofertach. pozwolę sobie zapytać, w jakiej ofercie? strona najdmen.pl nawet się nie ładuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 pozwolę sobie zapytać, w jakiej ofercie? strona najdmen.pl nawet się nie ładuje:) Proszę zajrzeć do działu informacje od firm hostingowych :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach