waz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Serwer kont reseller mega2 nie działa od 4 rano to jest już 10h !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 potwierdzam coś padło mi nie działa od 25minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Siteuptime: Alert Type: Site Not Available Result: Failed Time: June 23, 2008 04:38:03 PST HostName/URL: xx.xx.xx Monitor Name: Service: http Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Siteuptime:Alert Type: Site Not Available Result: Failed Time: June 23, 2008 04:38:03 PST HostName/URL: xx.xx.xx Monitor Name: Service: http Najpierw sprawdź co to znaczy pst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 PST = Pacific Standard Time aka GMT +8, a +7 w stosunku do strefy obowiązującej u nas, co oznacza, że w.w. monit tyczy się niedostępności wczoraj o 21:38 naszego czasu, co nijak się ma do niedostępności w dniu dzisiejszym ( o ile taka faktycznie miała miejsce i nie tyczy się to tylko jakiegoś ISP z powodu awarii na stykach ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 PST = Pacific Standard Time aka GMT +8,a +7 w stosunku do strefy obowiązującej u nas, co oznacza, że w.w. monit tyczy się niedostępności wczoraj o 21:38 naszego czasu, co nijak się ma do niedostępności w dniu dzisiejszym ( o ile taka faktycznie miała miejsce i nie tyczy się to tylko jakiegoś ISP z powodu awarii na stykach ) Dotyczy godz. 13:38 w dniu dzisiejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Dotyczy godz. 13:38 w dniu dzisiejszym fakt, pomyliłem się, to jest -8, a nie +8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 fakt, pomyliłem się, to jest -8, a nie +8 Właściwie to -7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Człowiek uczy się całe życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach