scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Za sponsoruję strony z dużą ilością unikalnych wejść oferuje 5 baz danych PostreSQL zarządzanie przez phpPgAdmin 5 baz danych MySQL bazy danych zarządzanie przez phpmyadmin 5Gb Dysku 100Gb transferu Reszta bez limitów możesz sam dodawać domeny itd. przez panel administracyjny można też ustalić warunki indywidualnie inaczej. jeżeli jesteś zainteresowany to wyślij prywatną wiadomość oraz statystyki jakie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Za sponsoruję strony z dużą ilością unikalnych wejść Przema ze 20k uu/day też :> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Ile to jest 'dużo' ?? Jakie parametry serwera, gdzie stoi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Przema ze 20k uu/day też :> ? też Ile to jest 'dużo' ?? minimum 20 tyś unikalnych wejść dziennie Jakie parametry serwera, gdzie stoi ? Core2Duo E6600, 2.4 GHz, 4Gb RAM, NetDirekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Core2Duo E6600, 2.4 GHz, 4Gb RAM, NetDirekt Taki przemcio zje Ci minimum 5% tej maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 mam dużo wolnych zasobów więc mi to nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Seba pisałem ci ze mam dla was sponsora a wy nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach