t3d1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Witam, Mam pytanie potrzebuję hostingu ale nie wiem jakiego bo jestem blady jak ściana w tych sprawach. Co mnie interesuje: miejsce 0,5-1GB, transfer od 5-10GB, MySQL, możliwość dokupienia dodatkowego transferu i miejsca ewentualnie przeskoczenie na wyższą półkę. Czy ma znaczenie to ile osób jest na stronie czy 20 czy 50 ? Czy są ograniczenia co do połączeń z bazą ? Jako że się nie znam na tym proszę o pomoc, może trochę chaotycznie ale co chciałem przekazałem i czekam na dobrych ludzi którzy udzielą wskazówek. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Ilość osób na stronie ma znaczenie - im więcej tym więcej używa konto % cpu. Limity połączeń z mysql zwykle nie przeszkadzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Napisz jeszcze ile pieniążków chciałbyś na to przeznaczyć i w jakim okresie. edit: Za 68,32 zł BRUTTO /rok mogę zaoferować pakiet EasyPack+ z oferty www.hekko.pl 2GB pojemności i 10GB transferu. W każdej chwili można dokupić parametrów jak i przejść na wyższy pakiet. Zapraszam do 14 dniowego gratisowego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Może od końca: Czy ma znaczenie to ile osób jest na stronie czy 20 czy 50 ? - Ma to znaczenie jeżeli chodzi o generowanie obciążenia (procesor/RAM/dysk)Czy są ograniczenia co do połączeń z bazą ? To akurat nie ma większego znaczenia, dobrze napisany skrypt nie potrzebuje tutaj niewiadomo jakich wartości Co mnie interesuje: miejsce 0,5-1GB, transfer od 5-10GB, MySQL, możliwość dokupienia dodatkowego transferu i miejsca ewentualnie przeskoczenie na wyższą półkę. Może zainteresuje Ciebie nasza oferta: 1GB pojemności, 10GB miesięcznego transferu, możliwość dokupienia większych ilości, directadmin, php5, - joomla działa bez żadnych problemów (ale to już chyba standard) - Pakiet Home za 49zł netto rocznie, oczywiście darmowy okres testowy 7 dni. Więcej informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t3d1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Co do ceny to na razie koło 50zł parametrów nie chcę jakiś wygórowanych bo nie wiem co z tego wyjdzie. Jeśli wszystko będzie się rozwijać po mojej myśli jestem w stanie wkładać w projekt więcej $$$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 W takim razie proponuję pakiet EasyPack w cenie 42,70 zł brutto za rok. Na początek na pewno wystarczy a jeśli projekt się rozwinie można zainwestować w większy pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Pakiet mini z www.FireHost.pl za 45 zł spokojnie starczy, 1,5 GB powiechrzni oraz 7 GB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 Witam. Zapraszam do testu konta www u nas przez okres 7 dni zobaczy Pan czy odpowiada itp itd a jeżeli tak to zakupi Pan lub też nie. Pozdrawiam www.ActivHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haden 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Polecam Bluehost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Polecam Bluehost UNLIMITED Hosting Space (NEW!) UNLIMITED File Transfer (NEW!) A świstak siedzi i zawija je w te sreberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 to jakiś syf ten bluehost.. gdzie tam są CENY?? nie mówię o tej graficzce na starcie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t3d1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 I tak z góry odpada. Tylko i wyłącznie hosty z polskim supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Tylko i wyłącznie hosty z polskim supportem. Zobacz http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Witam! Zachęcam do dołożenia 11zł gdyż wtedy otrzymuje Pan naprawdę dobre konto! Za 61zł rocznie mogę zaoferować Panu: 1,5Gb miejsca 9Gb transferu miesięcznie 2 Bazy danych 50 skrzynek pocztowych Dodatkowo jeżeli będzie Pan miał problemy z przenoszeniem serwisu lub po prostu nie będzie się Panu chciało przenosić samemu to pomożemy Panu w przenosinach całkowicie za darmo! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach