xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Jak w temacie -> http://domeny.pl/page/pl/article46.html to 99.99zł za odnowienie to jest brutto czy netto? Na stronie nie ma żadnej wzmianki o tym jakie są to ceny, poza tym że ceny netto to są za pierwszy rok... To jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 A właśnie, że pisze: Standardowe ceny odnowień domen na 1 rok: domeny narodowe .pl - 99.99zł netto, ... A jeśli nie widzisz to chyba wszędzie widnieją na stronie ceny netto. A po trzecie pytania takie kieruj do BOK firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 A po trzecie pytania takie kieruj do BOK firmy. 2 dni czekam już na odpowiedź W każdym razie dzięki, bezpośrednio w cenniku nie było a nie zagłębiałem się w lekturę ich strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Jak w temacie -> http://domeny.pl/page/pl/article46.html to 99.99zł za odnowienie to jest brutto czy netto? Na stronie nie ma żadnej wzmianki o tym jakie są to ceny, poza tym że ceny netto to są za pierwszy rok... To jak ? ŁOŁ Na poważnie rozważasz kupno czegokolwiek w tej "firmie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 No tak piszesz że na stronie nic nie znalazłeś po czym że w sumie to się nie zagłębiałeś w lekturę tej strony tylko zajrzałeś na jedną podstronę - ciekawe Ok, "problem" rozwiązany. BTW: Jak odpisują tyle czasu, albo i NIE odpisują to przemyśl zakup u nich. Chyba że ignorują pytania na które jest odpowiedź na stronie, przetestuj ich najlepiej jakimś innym pytaniem jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Jak w temacie -> http://domeny.pl/page/pl/article46.html to 99.99zł za odnowienie to jest brutto czy netto? Na stronie nie ma żadnej wzmianki o tym jakie są to ceny, poza tym że ceny netto to są za pierwszy rok... To jak ? Gratuluję odwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Panowie, ale ja mam już u nich domenę :< Nie ja ją kupowałem, prawdę mówiąc nie jest nawet na mnie... za rok zamierzam zrobić transfer, bo kontakt z nimi to jest tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 ... za rok zamierzam zrobić transfer, bo kontakt z nimi to jest tragedia. żebyś ie nie zdziwił jak lojalka będzie na 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 żebyś ie nie zdziwił jak lojalka będzie na 3 lata. To ja zadam mało inteligentne pytanie, jak to sprawdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 To ja zadam mało inteligentne pytanie, jak to sprawdzić? http://panel.domeny.pl/twoje_domeny Pod nazwą domeny powinieneś mieć link do regulaminu promocji w której brałeś udział. I np. taki punkt regulaminu: "6. Przeniesienie domen zarejestrowanych w ramach promocji “Urodzinowa superoferta” do innego usługodawcy lub rezygnacja z odnowienia tych domen przed upływem trzech lat od daty ich rejestracji, zobowiązuje Abonenta do uiszczenia z chwilą rezygnacji jednorazowej opłaty w wysokości proporcjonalnej do czasu, który pozostał do końca w/w okresu i ustalonej według aktualnie obowiązującego cennika. Abonent domeny zobowiązuje się nie podejmować żadnych działań, uniemożliwiających spełnienie powyższego warunku." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 No to leżę i kwiczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 No to leżę i kwiczę Hehe sprawdź jeszcze czy przy okazji nie musisz przedłużyć "darmowego konta www" za 600zł netto Poczytaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=9012 http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=38230 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Hehe sprawdź jeszcze czy przy okazji nie musisz przedłużyć "darmowego konta www" za 600zł netto Nie dobijaj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Ja na szczęście żadnego serwera nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Ja na szczęście żadnego serwera nie mam Kilku moich klientów zostało naciągniętych przez tą firmę więc patrząc na całą Polskę to musieli nieżle zarobić na naiwności klientów. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Ale życzenia świąteczne złożyli http://www.goldenline.pl/forum/domeny/286810/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 No jasne że złożyli -> http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...ost&p=89655 tutaj napisałem =] A ten topic w miarę ciekawy, tylko żeby się nie zwinęli bo problemas będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Witam Mam pytanie, lojalka jest na 3 lata, czy da sie zrobic tak zeby nie przedluzyc domen, wykupic opcje u innego rejestrtora i zarejestrowac w normalnej firmie jak na czlowieka przystało ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 WitamMam pytanie, lojalka jest na 3 lata, czy da sie zrobic tak zeby nie przedluzyc domen, wykupic opcje u innego rejestrtora i zarejestrowac w normalnej firmie jak na czlowieka przystało ? Pozdrawiam Dobre pytanie. czy ktoś już tak próbował się uwolnić od tego rejestratora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlecony 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Witam Mam pytanie do fachowców. Zastanawiam się nad wykonaniem strony www, której celem byłoby ostrzeganie nieświadomych zagrożeń potencjalnych klientów naszej ukochanej firmy. Moje pytanie brzmi czy jest możliwe wypozycjonowanie takiej strony tak aby po wpisaniu np "tanie domeny" moja strona była na pierwszym miejscu ( lub żeby chociaż potencjalny klient trafił najpierw na moja stronę a nie na domeny pl) ? Ile by takie pozycjonowanie kosztowało? Niestety na tym znam się najmniej Sam mam z tą firmą zatargi, na szczęście tylko o niepotrzebną mi domenę regionalną. Nie było by dla mnie problemem zapłacenie tych stukilkudziesieciu złotych dla swiętego spokoju, ale tego nie zrobię. Wiem że jestem sobie winien bo nie czytałem regulaminu uważnie, ale postepowanie tej firmy uważam za najzwyklejsze sku....ństwo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 No i co to da jak około 50% wejść jest z reklam lub pisane w adres przeglądarki Oczywiście można założyć że się mylę PS Mój 700'ny post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2008 można się uwolnić od tego rejestratora miałem tak serwer i domenę serwer niby na 3 miechy a zrobiły się 3 lata po 600 zł i domenę (.net) za przedłużenie 199 zł ciekawe bardzo to było iż nie fakt że 3 lata temu w 2005 roku byłem jeszcze niepełnoletni miałem 17 lat. Uratowało mnie to przed chorymi wydatkami. Pismo które wysłałem do niech było napisane przez prawnika (szwagierkę) i podpisane przez rodziców ,a w regulaminie jest jasno napisane że osoby niepełnoletnie nie mogą brać udziału w zakupie usług przez nich oferowanych. Pozdrawiam Ps. może się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2008 WitamMam pytanie, lojalka jest na 3 lata, czy da sie zrobic tak zeby nie przedluzyc domen, wykupic opcje u innego rejestrtora i zarejestrowac w normalnej firmie jak na czlowieka przystało ? Pozdrawiam Hmm ja zrezygnowalem z promocji, doplacilem roznice pomiedzy cena promocyjna, a normalna i w chwili obecnej nie obowiazuje mnie regulamin promocji, jak i te "kochane" 3 latka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach