michmin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Dzisiaj zakupilem konto shellowe na shells.pl. Ftp sie laczy ssh sie laczy itd... ale nastąpił problem. Gdy wgrałem pliki na ftp (a dokładnie bot ircowy slavee) i gdy wpisuje mu w shella "php /www/slavee/start.php" to odszymuję odpowiedz: could not open imput file: /www/slavee/start.php. Jestem w tym nowy tak więc mogłem popełnic jakiś błąd i jeszcze dodam że po wejsci w mc sa pliki w miejscu w jakim dokladnie podaje przy prubie uruchomienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starsin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 czy tam na pewno powinno byc /www/*? czy tam nie powinno byc ./www/slavee/start.php? tzn w swoim home masz katalog www itd. albo bezpieczniej jeszcze uzyc: /home/my_user/www/slavee/start.php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Ad1. Mozilla Firefox ma taki ładny plugin, który poprawia błędy. Ad2.To o czym wspomniał starsin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach