Izaak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Witam Jestem programistą i szukam serwera na którym mógłbym postawić repozytorium svn i traca, a przy okazji mieć możliwość umieszczenia strony z portfolio. Wszystkiego nie jest dużo więc poszukuję oferty atrakcyjnej cenowo. Przeszukując forum znalazłem podobne tematy i ofertę nq.pl, która mimo że spełnia moje oczekiwania, nie odpowiada mi z powodu wysokich kosztów ( pakiet start 199zl + nq.team 179zl ). Chciałbym się zamknąć w 200zł, czy możecie mi coś doradzić? Dokładne wymagania: SVN Trac Apache + PHP Postgresql Uptime Z góry dziękuje i pozdrawiam Izaak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Niewiele jest hostingów w Polsce oferujących dostęp do SVN'a. Zainteresuj się może dust.pl - mają wprowadzić go do oferty. Ew. megiteam.pl - z tym, że nie wiem jak u nich wygląda obsługa PHP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Kup sobie dowolnego VPSa z oferty vps4less.de, poświecisz chwile na konfigurację, ale będziesz miał kompletnie własne środowisko z dostępem do wszystkich configów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Ew. megiteam.pl - z tym, że nie wiem jak u nich wygląda obsługa PHP. Nie wygląda PHP nie hostujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Tak też myślałem . W takim razie autorowi tematu zostaje tak jak napisał patryk kupno VPS'a i jego skonfigurowanie albo dogadanie się z jakimś dostawcą - może dorzuci SVN'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Niewiele jest hostingów w Polsce oferujących dostęp do SVN'a. Zainteresuj się może dust.pl - mają wprowadzić go do oferty. Ew. megiteam.pl - z tym, że nie wiem jak u nich wygląda obsługa PHP. Niestety, nie obsługujemy (jeszcze) baz PostgreSQL, a tego również (prócz dostępu do SVN i Trac'a) wymaga autor tematu. Mimo wszystko- dziękujemy za polecenie naszej oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Tak z ciekawości się zapytam, czy istnieje u Ciebie kaczy możliwość kupna konta SVN ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Tak z ciekawości się zapytam, czy istnieje u Ciebie kaczy możliwość kupna konta SVN ? Już się na ten temat wypowiadałem na forum (pytałeś 3 czerwca w temacie związanym z naszą ofertą). W oficjalnej ofercie (na stronach www) nie ma jeszcze kont SVN, co oznacza, że ich standardowo jeszcze nie sprzedajemy. Ponieważ jednak usługa ta jest obecnie nadal jeszcze w fazie testowej- z dostępu do SVN skorzystać mogą nasi obecni, zainteresowani tę usługą klienci (np. Ci posiadający konto biznes start). Należy jednak w tej sprawie indywidualnie kontaktować się z naszym BOK (jak pisałem również 3 czerwca- nie ja zajmuje się osobiście kwestią SVN w naszej firmie). Testujemy w firmie wiele różnych rozwiązań (stąd też np. uruchomienie dodatkowej oferty dla klientów indywidualnych na serwerze z systemem FreeBSD, która od lipca dostępna będzie w osobnej domenie). Konta SVN (zgodnie z informacją na stronie www) trafią na pewno do oficjalnej sprzedaży- ciężko mi jest jednak określić dokładny termin, aby nie podawać dat bez pokrycia. W chwili obecnej skupiamy się głównie nad uruchomieniem wspomnianej wcześniej oferty korporacyjnej, która zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami pojawi się na naszych stronach www jeszcze w tym miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Witam Jestem programistą i szukam serwera na którym mógłbym postawić repozytorium svn i traca, a przy okazji mieć możliwość umieszczenia strony z portfolio. Wszystkiego nie jest dużo więc poszukuję oferty atrakcyjnej cenowo. Przeszukując forum znalazłem podobne tematy i ofertę nq.pl, która mimo że spełnia moje oczekiwania, nie odpowiada mi z powodu wysokich kosztów ( pakiet start 199zl + nq.team 179zl ). Chciałbym się zamknąć w 200zł, czy możecie mi coś doradzić? Dokładne wymagania: SVN Trac Apache + PHP Postgresql Uptime Z góry dziękuje i pozdrawiam Izaak Polecam hosting http://www.vipserv.org do SVN, Trac, Bugzilla, Mantis. 5zł/miesięcznie i masz repozytorium z bajerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach