szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Hehe, to Ci się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 hahaha dobrze że to nie kubica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Panowie, jakie to stare już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Że stare to mało powiedziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 Stare ale na dal mnie smieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 to moja klawa !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Pierwszy raz widziałem, ale genialne w swojej głupocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach