Sil 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2005 Bede wdzieczny za opinie o obu tych hostingach bo mam twardy orzech do zgryzienia - ktory lepszy?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2005 widze, ze narazie wszyscy jednoglosni... Moze powiem dlaczego ja tak. Obu firm dobrze nie znam. Widze, ze progreso ma dobry uptime w rankingu (ale to nie najwazniejsze). Poza tym widze, ze dlugi staz na rynku. I ostatnie - bardzo mi sie podoba ich strona. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psych 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2005 Bede wdzieczny za opinie o obu tych hostingach bo mam twardy orzech do zgryzienia - ktory lepszy?... Przerobilem juz kilka hostingow. Hospes moim zdaniem jest najlepszy. Swietny kontakt. A ich strona tez mi sie podoba. Wybralem hospes i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2005 A ja ze zdziwieniem odkrylem, że progreso to civ! No no... troche podniesli ceny, ale kiedys mialem konto na civ i bylem bardzo zadowolony.. choc to nie jest ISP z typu "nieograniczone wszystko, 2000Mb na serwer wirtualny itd. itd." za 60zl rocznie... ale dzieki temu forum zaczalem zwracac uwage na inne rzeczy, a nie tylko to nieograniczenie i gigabajty... heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2005 Ja wybrałem chyba tak jak większosc. Poprostu wg. mnie kontakt z adminem jest super i podoba mi się ich strona :-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach