Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Nie mogłem się powstrzymać. Po 15 latach prac pojawiła się wersja 1.0. http://winehq.org/ Niesamowite Za 15 minut Firefox 3. Jutro oficjalnie Opensuse 11. Jakoś tak wszystko na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 No wine fakt faktem odwaliło dobrą robotę. Firefox3 tak samo. Niestety nie wiem co powiedzieć o openSuse, gdyż nie używam tego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Wypada po testować ten nowy relase wine ;] Ktoś ma już jakieś spostrzeżenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Ja mam spostrzeżenie, że moje poprzednie spostrzeżenie w innym temacie okazało się słuszne. Strona mozilli leży i kwiczy. "Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony." Robią jakąś akcję a później im serwery nie wyrabiają. Ehhh. A wine już od wersji 0.9.5 bardzo dobry poziom prezentuje. Do gier i tak mam win 2008, ale z typowym oprogramowaniem radzi sobie przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Noone dokładnie... tępaki, heh... chyba biorą przykład z n-k... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Mi udało się jakoś dorwać do serwera i download z mirrora 38 kB/s ... Cóż na pewno pracuje na tym jakiś potężny klaster, jednak ich wyliczenia pewnie zawiodły ;- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Tak, ja też. Ale pobrałem tylko z ciekawości żeby sprawdzić jak to się ma do wersji z repozytoriów. No cóż. Oficjalna 29 maj, z repo sprzed 2 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Co do wine, chyba lepiej mi Photoshop działa niż w starszej wersji. Ale nie mam jak tego poprzeć dowodem. Jednak nadal korzystam z FF3 rc2, z repozytorium debian sid czy tam experimental, nie pamiętam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Wypada po testować ten nowy relase wine ;]Ktoś ma już jakieś spostrzeżenia? używam RC chyba 4 na ubuntu i bdb się sprawuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach