NoNameNow 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 Witam, mam problem wiem że może wydawać sie on wam banalny ale mam trudności ze zrobieniem vps'a , chodzi o to żeby ograniczyć 2 użytkownikom dostęp do zasobów komputera powiedzmy do max 30% zasobów i czytałem że vps to najlepsze wyjście. Pomógłby ktoś mi to zrobić, może jakiś link, szukam w googlach ale nic ciekawego nie znalazlem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 To nie jest ta hop siup, musisz zainstalować odpowiednie oprogramowanie do wirtualizacji systemu, np. HyperVM (Polecam, tanie i dobre), albo openVZ, nie będe wymieniał tutaj wszystkich. Jeżeli jesteś początkujący możesz mieć problemy z zainstalowaniem w/w paneli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 Co potrzebne Mocny komp/dedyk do testów min 2 adresy IP OpenVZ I słowa kluczowe w google OpenVZ how to install Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 Do openvz 2ch vpsów 3 ip trzeba - 1 hosta i 2 dla vpsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 Naturalnie mogą to być adresy z RFC 1918. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach