jagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Witam ponownie, jestem już zdecydowany jeśli chodzi o dostawcę. Zastanawiam się jeszcze nad 2 możliwościami, mam do wyboru serwer www i serwer reseller. www kosztuje 100zł, natomiast resseler 80. Jeśli chodzi o parametry, reseller jest 2 razy lepszy (pojemnosc, transfer, mySQL itd). I teraz pytanie, który wybrać? czy wybierając reseller mam gwarancje, że serwer bedzie tak samo dobrze chodził jak normalny serw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 yyy... nazwy firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Z definicji reseller jest lepszy od zwykłego shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Z definicji reseller jest lepszy od zwykłego shared. Temu Panu chodzi chyba o reseller za 80zł... rocznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Aaa takie buty No to widzę tu moc Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Allegro? czy ja wiem? nie zaglądałem tam:P Mam na myśli raczej www.webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 coś nie doczytałeś.. o ile konta WWW to ceny roczne (i taka stówka tam to się zgadza), to konta resellerskie to są ceny miesięczne.. więc heh : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2008 Hah faktycznie:P az dziwne mi sie to wydawało dla tego napisałem do Was. To już chyba wiem wszystko;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach